Notícies
Mirades cap a l'Āfrica als actes del 8 de Marį, el Dia Internacional de les Dones

Programa 8 de marįLa regidoria d’Equitat ha preparat un programa d’activitats per celebrar el 8 de marį, el Dia Internacional de les Dones, en el qual participen diferents ārees —Adolescčncia i Joventut, Cultura i Civisme i Seguretat Ciutadana— i les dues associacions de dones. Els actes arrencaran el 2 de marį amb la inauguraciķ de l’exposiciķ “Mirades cap a l'Āfrica”, de la tianenca Bianca Batlle Nguema, i una performance a cārrec de Pinten dones, grup format per la mateixa artista més la part femenina de Bandebōlit, a les 20h a Can Manyé. Dissabte, 3 de marį, a les 12h hi haurā una visita comentada a l’exposiciķ i diumenge a les 11.30h visita comentada, performance i vermut de cloenda. 

La celebraciķ continua el dimarts 7 de marį a les 11h, amb un taller de gimnāstica abdominal i sol pelviā obert a tothom, organitzat per l’Associaciķ de Dones Montserrat Roig. El dia 8 de marį al matí, l’Associaciķ Dones Solidāries repartirā lliris solidaris i l’Associaciķ de Dones Montserrat Roig instalˇlarā una taula dolįa a la Plaįa de l’Ajuntament, i es farā la lectura del manifest institucional. La celebraciķ seguirā a la tarda a Can Lleonart amb la tertúlia “La maté porque era mía: hi ha violčncia de gčnere a la música pop?”, a cārrec de Rosa M. González, Dra. en filologia anglesa per la UB. 

El programa del Dia Internacional de les Dones acabarā el 14 i 16 de marį amb dues sessions del taller d’autodefensa per a dones. Més informaciķ a www.alella.cat/diadones

Informaciķ publicada el 13 de febrer de 2018