Notícies
Convocat el concurs per a la creaciķ de la imatge grāfica de la 44a Festa de la Verema
L'Ajuntament compta enguany amb el suport de l'Associaciķ de Directors d'Art i Dissenyadors Grāfics (ADG-FAD) per a la convocatōria del concurs

Trepitjada de raīmL'Ajuntament convoca els professionals i equips de disseny grāfic a presentar-se al concurs de la imatge grāfica de la 44a ediciķ de la Festa de la Verema, que se celebra del 7 al 9 de setembre. La festa, el principal esdeveniment del municipi. és una celebraciķ de referčncia dins del mķn del vi i la millor plataforma de promociķ dels vins DO Alella. Cada any s’espera amb entusiasme la nova imatge grāfica de la festa i per aquesta raķ l’Ajuntament vetlla per fomentar la plasticitat i la professionalitat del seu disseny. Des de l'any 2012, el concurs estā obert únicament a professionals i durant aquest anys han participat en la convocatōria alguns dels més reconeguts equips i professionals del disseny.

Enguany, es dķna un pas més per tal d'incentivar la participaciķ al disposar de l'assessorament i el suport tčcnic de l'Associaciķ de Directors d'Art i Dissenyadors Grāfics (ADG-FAD), que serā la que es farā cārrec de recollir les solˇlicituds presentades. D'aquesta manera es pretén facilitar el lliurament de solˇlicituds e incrementar la difusiķ del concurs.  

Com a les sis darreres edicions, es tracta d'un concurs de mčrits, remunerat i obert


Procediment

Els interessats hauran de presentar els seus books abans del 15 de marį de 2018 a mitja nit per correu electrōnic a: adg@adg-fad.org

Un jurat acreditat format per 2 persones de l’Ajuntament d’Alella, la persona coordinadora de la Festa de la Verema, 2 professionals externs del mķn del disseny grāfic i el guanyadors de l'ediciķ anterior seleccionaran 3 books entre tots els presentats. Es convocarā als tres seleccionats a una reuniķ amb l’Ajuntament per tal de definir detalladament el briefing de la proposta a desenvolupar per la imatge de la Festa de la Verema 2018.

Selecciķ de la proposta guanyadora

Es convocarā als 3 finalistes perquč presentin personalment les seves propostes davant de jurat, que en seleccionarā el projecte guanyador. A partir d’aquí, l’equip guanyador treballarā directament amb l’Ajuntament per al desenvolupament i materialitzaciķ de la proposta i l’adaptaciķ als suports, és a dir l’elaboraciķ de totes les aplicacions requerides.

Els 2 finalistes no seleccionats rebran, prčvia presentaciķ de la corresponent factura, 500 € (IVA exclōs). La proposta guanyadora rebrā també en aquest punt i prčvia presentaciķ de factura, 500 € (IVA exclōs) del total del pressupost del projecte a executar (3.000 € IVA exclōs).

Per a més informaciķ podeu consultar les bases en aquest enllaį

Informaciķ publicada el 12 de febrer de 2018