Notícies
Ja es pot consultar la Carta de Serveis de l'Oficina d'Atenciķ a la Ciutadania

OACDes del mes de gener es pot consultar al web municipal la Carta de Serveis de l’Oficina d’Atenciķ a la Ciutadania (OAC). És la primera que elabora l’Ajuntament i servirā com a punt de partida per dotar d’instruments semblants tots els serveis que presta la instituciķ. De moment, ja s'ha comenįat a treballar en l'elaboraciķ de les Cartes de Servei de les ārees d'Esport i de Serveis a les Persones.

Les cartes de serveis sķn documents públics a través del quals les administracions informen la ciutadania dels serveis que presten i dels compromisos de qualitat que assumeixen respecte d’aquests serveis: formalitzen el quč els usuaris poden esperar dels serveis públics i asseguren l’efectivitat dels seus drets, així com la millora dels serveis que reben.

La Carta de Serveis de l’OAC detalla el contingut de tots els serveis que presta a la ciutadania, els drets i deures de la ciutadania respecte a aquest recurs i els diferents canals de prestaciķ i accés.

La carta concreta els següents compromisos de qualitat: 

  • Capacitar al personal de l’OAC amb una sessiķ mínima anual sobre actualitzaciķ dels trāmits.
  • Garantir que els usuaris valorin amb un mínim de 7 sobre 10 l’atenciķ rebuda.
  • Garantir que els usuaris valorin amb un mínim de 7 sobre 10 l’agilitat de la tramitaciķ presencial.
  • Garantir que el 100% de la informaciķ sobre els trāmits i serveis estigui disponible al web i permanentment actualitzada.
  • Oferir el 100% dels trāmits (que no requereixen presčncia física) on-line.
  • Admetre la totalitat dels sistemes d’identificaciķ i signatura en la tramitaciķ electrōnica. 

La Carta de Serveis de l’OAC va ser aprovada el 29 de desembre per la Junta de Govern Local i es pot consultar des d'aquest enllaį

Informaciķ publicada el 2 de febrer de 2018