Portada|Ajuntament|Escrit PDeCAT gener de 2018. "Us volem a casa, no esteu sols. Hem guanyat"
 
Versió per imprimir
Escrit PDeCAT gener de 2018. "Us volem a casa, no esteu sols. Hem guanyat"

Logo PDeCAT

Les urnes han tornat a parlar i no deixen cap mena de dubte: el bloc del 155 ha fracassat. 

Unes eleccions convocades il·legítimament, amb caps de llista a la presó i a l’exili, amb el bloc del 155 gastant recursos ingents per tal de fer-nos callar, d’atemorir-nos, de negar la nostra existència. Tot i això, tot i les agressions continues, la desinformació, els enganys i el desgast psicològic practicat amb consciència, més de 2 milions de catalanes i catalans hem resistit i hem validat el mandat de l’1 d’Octubre.

Exigim la restitució del nostre Govern. Exigim l’alliberament de l’Oriol, el Quim i els Jordi’s. Exigim la retirada del 155. Aquest és el mandat. Europa i Madrid preneu nota.

A Alella 3.563 persones han donat suport a les 3 llistes republicanes. Alella vol que el Govern torni. Alella vol que el 155 marxi immediatament.

Estem fent aquest escrit poques hores després de finalitzar el 21D. Hem treballat molt. A totes les meves companyes i companys (a les tres formacions) així com a tothom que des de diferents plataformes heu treballat infatigablement perquè la nostres legítimes reivindicacions guanyessin a les urnes: GRÀCIES!! HO HEM ACONSEGUIT!!

Us volem a casa! No esteu sols! Aquestes Festes de Nadal no poden ser plenes sense totes i tots vosaltres. El groc continuarà clamant el vostre alliberament i el vostre retorn. Us tenim tant presents com sempre.

Bones Festes

Pujar al principi de la pàgina