Portada|Ajuntament|Escrit Gd'A gener de 2018. "L'any del Síndic de Greuges, el defensor del ciutadà"
 
Versió per imprimir
Escrit Gd'A gener de 2018. "L'any del Síndic de Greuges, el defensor del ciutadà"

gda

Fa mesos que els espais del Full dels grups municipals, amb excepció del de Gent d'Alella, valoren la situació política, esperonen el vot per al seu partit i supediten, en definitiva, la tasca de servei al poble per un objectiu “superior” aliè al dia a dia d'Alella. Ens preguntem fins a quin punt és lícit utilitzar un mitjà i uns recursos de l'Ajuntament en benefici de les causes partidistes.

Però més greu que això, és l'acumulació de retards en les obres en curs, com les del nou Casal i les del Camp d'Esports, tot just iniciades abans del Nadal, però també de molts altres compromisos i necessitats que van quedant posposades.

Un exemple és l'aprovació del Reglament del Consell de Poble, que estava prevista el gener de 2017 i es tractarà en el Consell del dia 27 de desembre. Convençuts que el govern local ha de posar el ciutadà i la societat civil al centre, i ha de contribuir al seu empoderament, lamentem que l'òrgan de participació més important rebi tan poca atenció i compromís.

Del 2018 volem destacar la posada en marxa del Síndic de Greuges o defensor del ciutadà; una figura que ha de ser triada amb el consens de tots els grups municipals perquè ha de ser la garantia d'arribar fins al final en donar suport efectiu a la part més feble: el ciutadà. També esperem que sigui l'any del Pla Local de Seguretat, previst el 2016 i posposat també el 2017. 

Aquest any comptarem a la bancada de l'oposició amb la regidora Glòria Mans, un canvi en la correlació de forces que segur ampliaran la diversitat i pluralitat del Ple. Des d'aquí volem mostrar-li el nostre reconeixement i voluntat de treball en benefici del nostre poble.

Desitgem també que, amb els clars resultats de les passades eleccions, el govern municipal i la resta dels grups prioritzin per fi el servei al poble per damunt dels interessos de partit. I a tots i totes us desitgem el millor per aquest nou any.

Molt bones festes !!

Pujar al principi de la pàgina