Portada|Ajuntament|Escrit ERC+SxA novembre de 2017. "La lluita continua"
 
Versió per imprimir
Escrit ERC+SxA novembre de 2017. "La lluita continua"

Logo ERC+SxA

Des de l’últim Full hem viscut un discurs del rei encoratjant l'autoritarisme del govern espanyol, una aturada general, l'empresonament de Sànchez i Cuixart, una suspensió de la declaració d'independència, cartes entre presidents, un intent de convocatòria d'eleccions, la votació de la República Catalana, un 155, una destitució del Govern, la dissolució del Parlament, el cessament del major dels Mossos, la imposició d'eleccions, l'empresonament del vicepresident Junqueras i 8 consellers/es de Govern per complir un programa electoral i un mandat democràtic, i tenim  un govern legítim i republicà i a l'estranger. Ens calen més raons? 

Davant de tot això, no tenim més opció. No hi ha temps per la indecisió. Estem patint judicis polítics i violència d'Estat. El PP, el PSC-PSOE i Ciudadanos són els responsables que bones persones estiguin a presó i que tot un poble se senti atacat i menyspreat. On és el diàleg? S'han traspassat totes les línies vermelles, la repressió de l'estat espanyol no té fi: estan vulnerant drets humans i fonamentals. S'han carregat la democràcia. Vergonya, immensa vergonya!

Estem tristos i indignats, però ens cal redirigir la indignació cap a l'energia per la revolució dels somriures, perquè és el que més ràbia els fa. Som un poble pacífic i davant la convocatòria d'unes eleccions il·legítimes i de les contínues agressions, tornarem a guanyar a les urnes. Democràticament, com sempre hem fet. 

Demanem ajuda al món, i especialment a l'Europa dels pobles i de les seves persones. Defensem la democràcia. Defensem la República Catalana. És l'hora de demostrar que el crit de “no esteu sols!” és una realitat. 

Els regidors i regidores d'ERC-SumemxAlella ens posem a disposició dels nostre Govern legítim i de l'Assemblea d'Electes de Catalunya per la defensa de les institucions i del país, i evidentment serem al carrer, com sempre, al servei de la ciutadania. 

Pujar al principi de la pàgina