Notícies
L'Espai Jove comenįa la temporada d'hivern

Activitat Espai 16-30Des del 9 de gener es poden fer les inscripcions a les activitats programades per l’Espai Jove per a joves i adolescents dins del programa d’hivern de l’Espai 12ˇ16 i de l’Espai 16ˇ30. 

Les propostes de l’Espai 12ˇ16 

Aquest hivern els adolescents podran triar entre una āmplia oferta de tallers i activitats programades conjuntament amb els usuaris i usuāries de l’equipament. Algunes propostes tenen continuītat durant tot l’any, com el taller de creaciķ artística, el curs d’anglčs o els espais d’aprenentatge i de deures, i d’altres sķn activitats puntuals com el taller de rap en clau de gčnere, el de cant coral i percussiķ corporal, la visita a l’hort d’en Pau i la 2a competiciķ d’scooter. La música també hi serā present a la programaciķ d’hivern amb la Batalla de galls i gallines, que es farā el 2 de febrer a les 18h a l’Skate Park, i el concert de rap i hip hop de Belén Natalí i RBRE. També hi haurā xerrades adreįades a les famílies, sobre l’ús de les xarxes socials i sobre orientaciķ acadčmica. 

Les propostes de l’Espai 16ˇ30

L’Espai 16ˇ30 manté el taller de ioga i proposa noves opcions: massoterapia i arranjament postural, customitzaciķ de roba, percussiķ corporal i ioga amb música en viu. L’Espai Jove convida els grups musicals a debutar en públic, en les Jumpsessions, i ofereix un espai de trobada pel jovent afeccionat a l’escalada. L’Aula d’Estudi obrirā del 2 de gener al 2 de febrer i el servei GIRA obre tot l’any per assessorar i informar el jovent. 


Activitats compartides

Joves i adolescents compartiran altres espais: el taller d’autodefensa per a dones, el cap de setmana a la neu (del 16 al 18 de febrer) o les jornades d’orientaciķ acadčmica (del 19 al 23 de febrer). Més informaciķ www.alellajove.cat. 

Les inscripcions a les activitats es poden fer emplenant aquests FORMULARIS

Tallers cursos hivern

Informaciķ publicada el 12 de gener de 2018