Notícies
Publicat el 12 de gener de 201812.01.2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Espai Jove comença la temporada d'hivern

Activitat Espai 16-30Des del 9 de gener es poden fer les inscripcions a les activitats programades per l’Espai Jove per a joves i adolescents dins del programa d’hivern de l’Espai 12·16 i de l’Espai 16·30. 

Les propostes de l’Espai 12·16 

Aquest hivern els adolescents podran triar entre una àmplia oferta de tallers i activitats programades conjuntament amb els usuaris i usuàries de l’equipament. Algunes propostes tenen continuïtat durant tot l’any, com el taller de creació artística, el curs d’anglès o els espais d’aprenentatge i de deures, i d’altres són activitats puntuals com el taller de rap en clau de gènere, el de cant coral i percussió corporal, la visita a l’hort d’en Pau i la 2a competició d’scooter. La música també hi serà present a la programació d’hivern amb la Batalla de galls i gallines, que es farà el 2 de febrer a les 18h a l’Skate Park, i el concert de rap i hip hop de Belén Natalí i RBRE. També hi haurà xerrades adreçades a les famílies, sobre l’ús de les xarxes socials i sobre orientació acadèmica. 

Les propostes de l’Espai 16·30

L’Espai 16·30 manté el taller de ioga i proposa noves opcions: massoterapia i arranjament postural, customització de roba, percussió corporal i ioga amb música en viu. L’Espai Jove convida els grups musicals a debutar en públic, en les Jumpsessions, i ofereix un espai de trobada pel jovent afeccionat a l’escalada. L’Aula d’Estudi obrirà del 2 de gener al 2 de febrer i el servei GIRA obre tot l’any per assessorar i informar el jovent. 


Activitats compartides

Joves i adolescents compartiran altres espais: el taller d’autodefensa per a dones, el cap de setmana a la neu (del 16 al 18 de febrer) o les jornades d’orientació acadèmica (del 19 al 23 de febrer). Més informació www.alellajove.cat. 

Les inscripcions a les activitats es poden fer emplenant aquests FORMULARIS

Tallers cursos hivern

Pujar al principi de la pàgina