Notícies
Publicat el 21 de novembre de 201721.11.2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
La Biblioteca Ferrer i Guàrdia se suma a La Marató de Tv3, dedicada enguany a les malalties infeccioses

Malalties infecciosesLa Biblioteca Ferrer i Guàrdia d'Alella se suma a la campanya de difusió i sensibilització social sobre les malalties infeccioses que precedirà els programes de La Marató a TV3 i Catalunya Ràdio el diumenge 17 de desembre, en la seva 26a edició. 

Les malalties infeccioses són la causa d'1 de cada 3 morts al món i són un problema important de salut pública. Estan causades per microorganismes patògens (bacteris, virus, fongs i protozous) que entren al cos i es multipliquen fins que produeixen la malaltia. La majoria de malalties infeccioses es transmeten d'uns individus als altres i poden afectar qualsevol persona i la millor manera de prevenir-les és evitar el contagi i seguir uns determinats hàbits d'higiene.

La Biblioteca Ferrer i Guàrdia ja ha començat a recollir  donatius per a La Marató amb una decoració especial amb material relacionat amb la temàtica de la campanya.

A més, aquest dimarts, 21 de novembre, a les 20h s'ha programat una xerrada sobre les malalties infecciones a càrrec de Lluís Huguet, metge de família del Centre Mèdic, oberta a tothom

Més informació en aquest enllaç 

A Alella el gruix dels actes de La Marató es faran el cap de setmana del 15, 16 i 17 de desembre, coincidint amb la Fira de Nadal

Pujar al principi de la pàgina