Escrit Gd'A octubre de 2017. "La veritat sobre els “sis exemples de feina feta” "

gda

L’1 d’octubre ha estat ple d’emocions. La ciutadania ha estat a l’altura i ens sentim orgullosos del civisme a Alella. Al nostre ADN hi ha la democrācia directa i la participaciķ en la vida pública, a través de consultes populars per a triar les prioritats al poble. Altres,  cultiven la propaganda, com al recent fulletķ d’ERC.

1. La licitaciķ de les obres per a posar a un ascensor a l’ajuntament va quedar deserta abans de l’estiu. Cap constructora s’hi va presentar. El projecte es va adjudicar a dit a un antic arquitecte municipal.

2. El nou Casal d’Alella es va adjudicar amb una baixa temerāria del 30%. Les obres no estan acabades, tot i la prōrroga demanada per l’empresa Alsina. El termini per a cobrar una subvenciķ de la Generalitat de més de 200.000€ s’ha exhaurit. Tot indica que l’Alcalde ha triat la persona que el dirigirā a través d’una promociķ interna.

3. Si funcionés regularment l’oficina virtual i l’ajuntament no hi hagués reduīt l’horari de servei al ciutadā, potser sí que hauria millorat l’OAC, perō ara estā tancada les tardes de l’1 de juny al 30 de setembre, a més de les vacances de Nadal i Setmana Santa, per un acord del govern, tot i els vots en contra de l’oposiciķ.

4. Cop de modificaciķ de crčdit de 334.000€, dels quals 133.000€ sķn per a resoldre un error administratiu de gravíssimes conseqüčncies. D’una banda, una de les empreses de la licitaciķ es va adonar que no hi havia prou per remodelar el Camp d’Esports: l’ajuntament s’havia oblidat el 19% del cost. Com a resultat, el concurs públic convocat el maig al qual es van presentar 16 empreses va ser anulˇlat. Pčrdua de temps i diners per les empreses i per l’Ajuntament, i els entrenaments i alguns dels partits s’han de fer a Badalona. Tot i que el projecte va quedar aprovat el 27 d’abril, les obres no han comenįat.

5. L’ambulāncia del SEM, així com el Cap d’Alella, sense ginecōleg propi, ni pediatra a l’estiu, és un servei de la Generalitat, no municipal.

6. L’eficācia de les cāmeres de seguretat s’ha d’avaluar. El 2016 es va denunciar un robatori cada 3,8 dies. D’uns 80 el 2015 vam passar a quasi 100.

Ens és molt útil comptar amb la teva opiniķ; estem treballant per a tu.