Consultes ciutadanes en curs
Processos en marxa

Ja es pot votar el cartells de Festa Major
El cartell guanyador serā aquell que aconsegueixi més punts en la suma de les valoracions realitzades pel jurat (amb un māxim de 6 punts) i per la votaciķ popular (amb un māxim de 4 punts).

Del 28 de maig a l'11 de juny és pot votar el cartell de la Festa Major d'enguany. La votaciķ és pot fer per Internet emplenant el formulari que trobareu en aquest enllaį o bé presencialment, a partir de dilluns 28 de maig, a Can Lleonart. Només és podrā votar una de les 9 propostes que s'han presentat al concurs en el termini i amb els requisits requerits per les bases de la convocatōria. Es podrā votar fins a l'11 de juny. 

El cartell guanyador serā aquell que aconsegueixi més punts en la suma de valoracions realitzades pel jurat i del vot popular. La puntuaciķ māxima que podrā rebre un projecte serā de 10 punts, 6 provinents del jurat i 4 de la votaciķ popular.  

El jurat estā format pel regidor de Cultura i Festes populars, un tčcnic de l'ārea de Comunicaciķ de l’Ajuntament d’Alella, un representant de la Comissiķ de Festes i un dissenyador/a o professional de disciplines properes al mķn del disseny. 

El cartell guanyador rebrā un premi de 500 euros.

Voteu aquí

VEROIAN 1

VEROIAN 1 


VEROIAN 2

VEROIAN 2


FEM MANETES

FEM MANETES


ALELLA VA DE FESTA 1

ALELLA
VA 
DE FESTA
MAJOR 1


ALELLA VA DE FESTA 2

ALELLA VA
DE 
FESTA MAJOR 2


TOTS SOM FESTA MAJOR

TOTS SOM
FESTA 
MAJOR

SOM LA PERA

SOM LA PERA 

GRESCA

GRESCA


LA DIVERSITAT FA FESTA MAJOR

LA DIVERSITAT
FA 
FESTA MAJOR Enquesta per millorar els Serveis Bāsics d'Atenciķ Social d'Alella 

Serveis a les PersonesL'Ajuntament va enllestir fa uns mesos la Carta de Serveis de l'Oficina d'Atenciķ a la Ciutadania (OAC), la primera que s'elabora en el municipi, i ara ha comenįat a elaborar la Carta de Serveis dels Serveis Socials Bāsics d'Alella. El punt de partida per a la realitzaciķ d’aquest document és una enquesta a través de la qual es vol cončixer l’opiniķ dels veīns i veīnes d’Alella per implementar millores en el servei i adreįar-les a aquelles qüestions que més interessen als usuaris i usuāries, que es romandrā oberta fins al 15 de juny. 

El qüestionari és anōnim i es pot emplenar per Internet des de l’enllaį  o bé presencialment emplenant el formulari i dipositant-lo a l’urna que hi ha ubicada al tauler de serveis socials. A mitjan juny es farā la recollida de dades per tal de continuar el procés de treball d’elaboraciķ de la Carta de Serveis.La finalitat de la Carta de Serveis és:

• Apropar l'Ajuntament als ciutadans.

• Informar els ciutadans sobre els serveis prestats per l'Ajuntament.

• Expressar l'esforį de l'Ajuntament per a la millora dels serveis municipals.

• Establir un nivell adequat de qualitat dels serveis i controlar el seu manteniment.

• Possibilitar que els ciutadans opinin sobre el funcionament dels serveis municipals

La de l'OAC i la de Serveis Socials sķn el punt de partida per tal d'elaborar la Carta de Serveis de l'Ajuntament d'Alella en la qual quedaran recollits tots els serveis que presta el Consistori. 


Enquesta per cončixer les demandes de l'escola d'adults 

Espai ActiuDes de la Regidoria d’Educaciķ de l’Ajuntament d’Alella volem cončixer quina necessitat té la poblaciķ alellenca pel que fa a formaciķ d'adults, per tal de poder adaptar els cursos que s'ofereixen des del Centre de Formaciķ d'Adults-Espai Actiu a les demandes de la poblaciķ. Per aquest motiu, us demanem la vostra colˇlaboraciķ contestant l’enquesta que no us ocuparā més de 3 minuts. 

L’enquesta és anōnima i es pot contestar a través de la pāgina www.alella.cat/enquestaespaiactiu
 

Consultes i processos de participaciķ realitzats (2015-2017) 


ŌRGANS DE PARTICIPACIĶ CIUTADANA