Consultes ciutadanes en curs
Processos en marxa

Consulta ciutadana per cončixer les accions prioritāries que han de contemplar el Pla Local de Salut 
Per participar només cal omplir aquest QÜESTIONARI  que estarā disponible durant tot el mes

Enquesta salutL’Ajuntament estā desenvolupant des de fa mesos el Pla Local de Salut, que té l’objectiu de dotar el municipi d’entorns més saludables i contribuir a la millora de la salut de la ciutadania d’Alella. Durant la primera fase d’elaboraciķ del Pla, s’ha realitzat una anālisi per cončixer les problemātiques o necessitats que es troben a Alella i que poden provocar un pitjor estat de salut dels i les alellenques. El procés de diagnōstic es va realitzar a partir d’una enquesta que van respondre més de 300 alellencs i alellenques, entrevistes a més de 30 persones (entre ciutadans/es i experts/es), i la recollida de dades i indicadors del municipi.  Aquesta diagnosi ha permčs identificar les necessitats i problemātiques en salut d'Alella, a les quals el Pla haurā de donar resposta en els propers 4 anys.

Per tal de definir i planificar les actuacions que es duran a terme per donar resposta a aquestes necessitats durant els propers anys, l’Ajuntament vol tenir en compte quina és l’opiniķ de la ciutadania. Per aixō, durant aquest mes d'octubre, es farā una consulta ciutadana perquč els veīns i veīnes d’Alella  prioritzin les necessites i problemātiques en les quals cal actuar amb més celeritat. Per fer-ho, només caldrā contestar un QÜESTIONARI  al quč es podrā accedir des de la pāgina www.alella.cat/plasalut.

L’opiniķ de la ciutadania és essencial i, per aixō, us animem a participar-hi!

El primer Pla Local de Salut 

És el primer Pla Local de Salut que es fa a Alella i, a més de l’elaboraciķ d’un mapa actualitzat dels recursos de salut, aquest document facilitarā la posada al dia de les dades epidemiolōgiques del municipi, fer una diagnosi integral de l’estat de salut del poble, dissenyar un pla d’acciķ i oferir una cartera de serveis en matčria de promociķ de la salut ordenada i clarificada per a tota la ciutadania.

Enquesta sobre els serveis que presta la Biblioteca Ferrer i Guārdia Editar document 10170

Biblioteca Ferrer i GuārdiaLa Biblioteca Ferrer i Guārdia farā una enquesta per cončixer l’opiniķ dels usuaris i usuāries sobre els serveis que presta. L’enquesta és anōnima i es podrā contestar presencialment a la mateixa Biblioteca o bé per Internet (a través de la pagina www.alella.cat/enquestabiblioteca) entre el 15 i el 30 de setembre. La consulta és el punt de partida per a l’elaboraciķ de la Carta de Serveis de l’equipament, la tercera que realitza l’Ajuntament. Fa mesos es va aprovar la Carta de Serveis de l’Oficina d’Atenciķ a la Ciutadania (OAC), i estā pendent d’enllestir-se la de Serveis Socials.  

Consultes i processos de participaciķ realitzats (2015-2018) 


ŌRGANS DE PARTICIPACIĶ CIUTADANA