Consultes ciutadanes en curs
Processos en marxa

Procés participatiu sobre la urbanitzaciķ de la Riera, entre l'aparcament de Can Lleonart i el pont de l'autopista (gener-abril de 2018) 

S’han programat diferents trobades participatives i altres activitats comunitāries com una línia del temps perquč tothom pugui aportar vivčncies i experičncies a l’entorn d’aquest espai.

L’Ajuntament ha iniciat un procés de participaciķ sobre la futura urbanitzaciķ de la Riera, del tram comprés entre l’aparcament de Can Lleonart i el pont de l’autopista. Amb aquest treball es convida la ciutadania a fer les seves aportacions i suggeriments sobre els usos actuals i futurs d’aquest espai de vital importāncia per al municipi, amb la voluntat de poder incorporar els resultats d’aquest procés en el plec de clāusules del futur concurs d’idees per a la redacciķ del projecte. L’objectiu és que les propostes tčcniques que es presentin al concurs s’ajustin millor a les demandes i expectatives de la ciutadania. 

El treball de participaciķ es va iniciar a final d’any amb la presentaciķ del procés al Consell de Poble i a l’Audičncia Pública de l’17 de gener. El treball seguirā amb diferents trobades, una de carācter general i d’altres sectorials (amb dones, gent gran i joves i adolescents) i una darrera reuniķ del Consell de Poble en la qual es debatran les propostes presentades en les diferents trobades. Paralˇlelament s’anima a la ciutadania a aportar les seves vivčncies sobre la Riera, a través de fotografies o escrits, a la línia del temps instalˇlada a Can Lleonart.

Calendari de trobades participatives

Trobada oberta a tot el poble

13 de marį de 2018 a les 19h. Antigues Escoles Fabra

Trobada amb gent gran

15 de marį de 2018 a les 17h. Casal de la Gent Gran Can Gaza

Trobada amb dones

15 de marį de 2018 a les 19h. Can Lleonart

Trobada amb adolescents i joves

16 de marį de 2018 a les 17h. Espai Jove

Reuniķ de Consell de Poble per debatre les propostes presentades en les trobades ciutadanes

18 d’abril de 2018 a les 19h. Can Lleonart 

Línia del temps riera LÍnia de temps riera   

Presentaciķ procés de participaciķ

Presentaciķ procés de participaciķ

Fitxer: PresentaciA__procA_s_de_Debat_Projecte_Riera_d_Alella.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 4
Mida: 437,2 kB

 


Consultes i processos de participaciķ realitzats (2015-2017) 

Informaciķ publicada el 6 d'octubre de 2017