Notícies
L'Ajuntament dķna suport a set projectes de cooperaciķ al desenvolupament internacional
En total es destinaran 37.600€ a finanįar set projectes que es duen a terme a Nicaragua, Guatemala, Equador, Mali i Gāmbia


Projectes de cooperaciķL’Ajuntament destinarā 37.600 € a finanįar set projectes de cooperaciķ al desenvolupament que es duen a terme a Nicaragua, Guatemala, Equador, Mali i Gāmbia. Els ajuts procedeixen del 0,7% del pressupost d’ingressos ordinaris destinats a cooperaciķ internacional i es donen a través del Fons Catalā de Cooperaciķ al Desenvolupament. Els projectes, que es donaran a cončixer a la ciutadania en la Festa de la Cooperaciķ Internacional del 28 d’octubre, sķn els següents: 

  • Ampliaciķ i manteniment de la llar d’avis d’El Sauce. Nicaragua. Solidaritat Sense Mons. (5.130€).
  • Ampliaciķ del taller impremta Transiciones. Guatemala. Gestora de recursos per al desenvolupament de la discapacitat. (5.700€).
  • Extensiķ de la cobertura de l’alfabetitzaciķ de les comunitats rames de Bluefields, a Raas. Nicaragua. Associaciķ d’Educaciķ Popular Carlos Fonseca Amador. (5.130€).
  • Millora de les condicions sociosanitāries amb un enfocament de drets humans de les dones de vuit comunes del cercle de Diéma a la Regiķ de Kayes. Mali. Cooperacciķ. (5.500€)
  • Dret a viure sense violčncies. Procés organitzatiu i participatiu de dones en campanya permanent “Ni una menos” (2a fase). Nicaragua. Grup de Suport al Colectivo de Mujeres de Matagalpa.  (5.210€).
  • Consolidaciķ de l’ārea d’energies renovables per la província amazōnica de Pastaza. Equador. Associaciķ Catalana d’Enginyeria sense Fronteres. (5.800€).
  • Desafiaments i oportunitats des de les arrels: percepcions de les llevadores tradicional i sensibilitzaciķ en mutilaciķ genital femenina en el nou marc legal que prohibeix la prāctica. Gāmbia. Fundaciķ Wassu-UAB. (5.130€).
Informaciķ publicada el 6 d'octubre de 2017