Notícies
L'Aula d'Acollida obre les inscripcions al curs de Parlem catalā

Aula d'acollidaEl Servei d'Acollida de l'Ajuntament posa en marxa un nou curs adreįat a persones nouvingudes o establertes a Alella que vulguin aprofondir en el coneixement de la llengua, la societat i el marc jurídic catalā. 

L'oferta del curs 2017-2018

Parlem catalā 

Es tracta d'un espai setmanal, que es realitza cada dijous, de 18 a 20h, en el qual la conversa en catalā, el contacte amb l'entorn més proper i la relaciķ entre els alumnes sķn la prioritat. Les inscripcions es realitzaran a les dependčncies de Serveis a les Persones (Torrent de Vallbona, 75-77) en les dates següents:          

 Dimarts 26 de setembre de 9.30 a 11:30h

 Dijous 28 de setembre de 16 a 19h 

L'inici del curs serā el proper dijous dia 5 d'octubre

Les persones interessades també poden enviar un correu a servei.acollida@ccmaresme.cat o trucar al telčfon 93 741 16 16 

Curs de coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic 
Aquest curs de 16 hores de durada intenta aprofundir en el coneixement del municipi, a través de l'explicaciķ dels serveis públics, del teixit associatiu, del calendari de les festivitats més rellevants. El curs estā per a aquelles persones nouvingudes al municipi amb ganes de cončixer millor Alella. Aquesta formaciķ s'ofereix al llarg del curs i per tant es realitzarā en el cas de tenir prou gent interessada. 

El Servei d'Acollida a part d'aquestes formacions segueix oferint l'atenciķ individualitzada per tota aquelles persones nouvingudes al municipi, només cal que ens envieu nom i cognoms i un telčfon de contacte a  servei.acollida@ccmaresme.cat.

Informaciķ publicada el 22 de setembre de 2017