Notícies
S'amplia el termini per participar en el 9č Concurs Fotogrāfic del Parc de la Serralada Litoral

Arxiu extern

Bosc misteriķs (1r Premi 2016). Autor: Diego Mora

El Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada Litoral arriba a la 9a ediciķ. Com l'any anterior, hi ha dues categories, una per al públic en general, i una altra per a nens i nenes de fins a 12 anys. El termini per presentar imatges finalitza el diumenge 15 d'octubre a les 23.55 h.

El tema d'aquesta 9a convocatōria sķn els 25 anys del Parc, que se celebren aquest 2017, i les fotografies s’han de realitzar dins l'āmbit de l'espai natural protegit.

Les imatges es poden presentar fins a les 23.55 h del diumenge 15 d'octubre del 2017.

La participaciķ al concurs és gratuīta. Les fotografies han de ser inčdites i han d'adreįar-se mitjanįant correu electrōnic a l'adreįa p.slitoral@diba.cat acompanyades del corresponent formulari de Participaciķ al 9č Concurs Fotogrāfic del Parc de la Serralada Litoral (un formulari per cada fotografia presentada al concurs) indicant les dades següents:

Títol de la fotografia / Lloc de presa de la fotografia (indret i municipi) / Nom i cognoms de l’autor/a / Municipi de residčncia / Telčfon de contacte / Adreįa electrōnica de contacte.

ˇ Formulari de participaciķ per a majors de 14 anys.

ˇ Formulari de participaciķ per a menors de 14 anys.

Protecciķ de dades

En el cas dels menors de 14 anys, la seva inscripciķ haurā de ser feta pels seus pares o tutors (un d’ells) que donaran el consentiment per al tractament de les dades dels menors, identificatives i de contacte de l’autor de la fotografia i de la seva prōpia imatge que podrā ser utilitzada per a la difusiķ de l’activitat i/o la publicaciķ dels guanyadors en diferents mitjans, entre ells la pāgina web del Parc.

Periōdicament, les fotografies s'incorporaren a la pāgina web i al Facebook del Parc de la Serralada Litoral. Els visitants poden marcar-les amb un "M'agrada" i el resultat de la votaciķ a Facebook determinarā el Premi del públic.

El concurs compta amb la colˇlaboraciķ de la Federaciķ Catalana de Fotografia (Patrocini de la FCF núm. 2017/68).

Per a més informaciķ, consulteu les bases del 9č Concurs de Fotografia.


FONT: Consorci del Parc de la Serrada Litoral 

Informaciķ publicada el 14 de setembre de 2017