Notícies
El proper Ple estrenarā l'Audičncia Pública prčvia a la sessiķ plenāria

PleEl proper Ple ordinari de l’Ajuntament estrenarā una nova eina de participaciķ ciutadana: l’Audičncia Pública prčvia al Ple. Les sessions es convocaran mitja hora abans del Ple ordinari (l’últim dijous de cada mes a les 19h) i tindran una durada māxima de 25 minuts. El funcionament de les audičncies estā recollit al Reglament de Participaciķ Ciutadana a partir de la modificaciķ aprovada a l’abril pel Ple municipal, que va entrar en vigor el passat 18 d’agost un cop superats els trāmits d’exposiciķ pública i comptar amb el vistiplau de la Generalitat. 

La ciutadania podrā intervenir per formular els precs i preguntes que considerin oportuns sempre que estiguin relacionats amb aspectes de competčncia municipal. Abans s’hauran d’inscriure, identificant-se i fent constar la temātica a la qual faran referčncia a través d'una instāncia general presentada des del web www.alella.cat/tramits (amb signatura digital) o bé presencialment a l'Oficina d'Atenciķ a la Ciutadania (OAC). La peticiķ de paraula també es podrā fer apuntant-se a la llista que es posarā a disposiciķ del públic a l’entrada de la sala de plens mitja hora abans d’iniciar la sessiķ.

Les persones disposaran d’un temps māxim de tres minuts per fer la seva intervenciķ, i d’un minut més de rčplica després de rebre resposta. L’alcalde podrā respondre directament o demanar que respongui el regidor o regidora responsable de la matčria. En cas que la resposta no es pugui donar al moment, caldrā respondre per escrit en un termini māxim de 20 dies.

Informaciķ publicada el 7 de setembre de 2017