Escrit AP-CP juliol/agost de 2017: "La llibertat de ser"

Alella Primer-CP

Sembla que hi ha temes dels quals parlar-ne pot semblar tabú, i no ho hauria de ser en cap cas. El passat 28 de juny l'Ajuntament d'Alella va voler sumar-se als diferents actes de celebraciķ i suport al col.lectiu LGTBI. I de forma visible ho va fer desplegant la bandera multicolor al seu balcķ com a mostra de de suport a una causa per la qual encara queda molt per aconseguir, una veritable igualtat i respecte per a les persones que formen part d'aquest colˇlectiu.

Des del nostre grup municipal hem donat suport al fet d´haver celebrat de forma oberta aquesta data i fer visible la defensa a la llibertat d'estimar sense condicions ni distincions. Volem ressaltar la tasca que s'estā fent des de l'ajuntament, amb diferents accions i més concretament aquest dia sortint al carrer amb activitats de sensibilitzaciķ sobre la realitat que pateix aquest colˇlectiu.

Perō el 28 de juny no només és un dia per a la celebraciķ. També és un dia per a la reivindicaciķ i la lluita que encara seguim tenint. Algunes de les metes sķn diferents a les de les primeres manifestacions, perō, malauradament, algunes altres sķn exactament les mateixes. La LGTBIfōbia encara estā ben present en molts āmbits de la nostra societat. Encara hem de veure com hi ha persones que sķn agredides per mostrar-se tal i com sķn. Tot i que s'han aconseguit molts avenįos fins i tot en aquest camp, és un fet que la violčncia i fōbia cap a les persones del colˇlectiu LGTBI encara és existent, i en aquest sentit tenim molt present que és una prioritat māxima aconseguir que aquestes persones visquin la seva vida afectiva i sexual amb el respecte que cal i acabar amb la violčncia cap al mateix. I aixō també significa una feina més intensa i continuada a nivell educatiu per una societat més conscienciada i respectuosa amb la realitat de les persones LGTBI.


D´altra banda, entrem en dates estiuenques i amb elles arriba la Festa Major, renovada, i amb la celebraciķ dels 18 anys de la caminada nocturna que enguany serā ben especial. És un bon moment per sortir, passejar i gaudir del nostre poble.

Us animen a que participeu i disfruteu de la nostra Festa Major i de la Festa de la Verema!

Informaciķ publicada el 4 de setembre de 2017