Portada|Ajuntament|Escrit AP-CP juny de 2017: "L'esport, molt més que activitat física"
 
Versió per imprimir
Escrit AP-CP juny de 2017: "L'esport, molt més que activitat física"

Alella Primer-CP

Arribem al final del curs escolar i amb ell el final de les activitats del curs de l'Escola d'Iniciació Esportiva. Són molts els nens i nenes d'Alella que participen de les propostes que s'ofereixen des de l'àrea d'esports de l'Ajuntament. Per nosaltres és cabdal la importància que donem a la pràctica de l'activitat física en aquestes edats, com a instrument que afavoreix la salut, el benestar físic i emocional i per la important funció social i educativa en la promoció de valors com el treball en equip, la solidaritat o el respecte a les normes que se'n desprenen amb la seva pràctica. I és en aquest sentit que volem continuar treballant, fomentant l'esport des de ben petits, perquè gaudeixin jugant però alhora es desenvolupin com a persones i ciutadans del demà.

El programa “Alella Valora l'Esport” vol posar en valor i dinamitzar la pràctica de l'esport i l'activitat física al nostre municipi, des de diferents vessants. En aquesta línia, estem treballant en una nova proposta en forma de jornades dedicades a l'esport des de l'àmbit de la salut i de la formació de base, amb espais de relació, intercanvi i reflexió sobre l'activitat física i l'esport i amb un tema transversal a través de conferències i tallers per a famílies, entitats esportives i professionals de l'àmbit. Una altra vessant del programa, i també una prioritat, és fomentar l'esport femení i aconseguir que més nenes i noies practiquin esport de forma habitual en el nostre municipi.

Els dies 17 i 18 de juny, la Festa del Joc i de l'Esport oferirà múltiples activitats amb l'objectiu d'apropar els equipaments esportius municipals i les diferents modalitats esportives a tots els alellencs i alellenques i en les que hi podreu participar amb la família i els amics. La temporada d'enguany l'acabem amb la celebració de la 4a edició dels Premis Alella Valora l'Esport amb els que reconeixem els èxits i mèrits esportius de totes aquelles persones i entitats d'Alella que hagin tingut una actuació destacada en la seva modalitat esportiva. Des d'aquestes línies, volem agrair a les entitats i a totes aquelles persones que any rera any treballen perquè l'esport a Alella estigui a l'abast de tothom. 

Pujar al principi de la pàgina