Notícies
Del 10 al 27 de juliol es poden fer inscripcions al Concurs d'Aparadors de la Festa de la Verema

1r Premi Scrap Factory. Foto Quico LluchL'Ajuntament anima els comerços a prendre part activa de la 43a Festa de la Verema, que se celebra del 8 al 10 de setembre, guarnint els establiments amb motius vitivinícoles i participant en el Concurs d'Aparadors que organitza l’Ajuntament amb la col·laboració de l’associació Alella Negocis. Els comerços concursants hauran de posar imaginació i creativitat per portar l’espèrit de la Verema al seu aparador. Les inscripcions per participar en el concurs es poden fer del 10 al 27 de juliol emplenant aquest FORMULARI 

Hi haurà quatre premis per als comerços guanyadors:

  • Primer premi al millor aparador 2017, dotat amb 200 euros i un diploma 
  • Segon premi al millor aparador 2017, dotat amb 150 euros i un diploma 
  • Tercer premi al millor aparador 2017, dotat amb 100 euros i un diploma 
  • Premi popular al millor aparador 2017, dotat amb 150 euros i un diploma 

El premi popular el decidiran els ciutadans i les ciutadanes a través del seu vot. Les persones que vulguin votar per decidir el premi popular al millor aparadors , primer hauran de participar al joc de la paraula secreta.  Els aparadors dels comerços participants han d’estar exposats, com a mínim, des del 4 fins al 10 de setembre perquè tothom pugui gaudir d’ells. El jurat visitarà els establiments participants per valorar els aparadors guarnits per a la Verema. Els ciutadans que vulguin donar el seu vot per al millor aparador, també hauran de passar per tots els comerços i fer el joc de la paraula secreta.

El veredicte del jurat i de la votació popular del concurs d’aparadors es farà públic el divendres 8 de setembre durant l’acte d’inauguració de la Festa de la Verema 2017 a la Plaça de l’Ajuntament. 

Podeu consultar les bases del concurs  www.alella.cat/concursaparadors.  

FOTO: Aparador guanyador de l'edició anterior. Autor Quico Lluch


Informació publicada el 7 de juliol de 2017