Notícies
Convocades les subvencions per a les entitats
Les subvencions de carācter ordinari es poden demanar del 10 al 16 de juliol i les de carācter extraordinari del 10 de juliol fins al 16 d'octubre

Tu fas Alella! (2'13L'Ajuntament obre aquest mes de juliol la convocatōria per a la concessiķ de subvencions de carācter ordinari i extraordinari per a les activitats de les entitats d'Alella. Poden optar a les subvencions les persones físiques i les entitats, associacions i organismes públics o privats, sense ānim de lucre, legalment constituīdes dins de l´āmbit del terme municipal. 

Com als tres exercicis anteriors, s'ha establert una línia de subvencions específica per a les entitats de carācter social, en la qual la valoraciķ i el control de la justificaciķ es fa des de l'ārea de Serveis a les Persones. Les subvencions a la resta d'entitats es gestiona a través de la Regidoria de Participaciķ. 

El termini per presentar les solˇlicituds i la documentaciķ requerida per a les subvencions de carācter ordinari, tant pel que fa a la realitzaciķ d'activitats de les entitats com per aquelles entitats amb finalitat socials, és del 10 al 16 de juliol. El termini per a la presentaciķ de solˇlicituds per a subvencions amb carācter extraordinari és del 10 de juliol al 16 d'octubre. En tots els casos el termini de lliurament de les justificacions finalitza el 15 de novembre.

No podran ser beneficiāries aquelles entitats que no hagin presentat les justificacions de les subvencions de l'any anterior.

Les solˇlicituds, juntament amb la documentaciķ requerida es pot presentar presencialment a l'Oficina d'Atenciķ a la Ciutadania de l'Ajuntament o bé per Internet, amb certificaciķ electrōnica, des de l'enllaį www.alella.cat/tramits.

Més informaciķ en aquest enllaį

Informaciķ publicada el 7 de juliol de 2017