Notícies
La Biblioteca Ferrer i Guārdia s’afegeix a la campanya “La fam no fa vacances” 
Durant tot el mes de juliol es poden portar oli, llet, llegum cuit i conserves

La fam no fa vacancesLa Biblioteca  Ferrer i Guārdia s´ha afegit a la iniciativa promoguda per les Biblioteques del Maresme amb el suport de la Diputaciķ de Barcelona per donar recolzament a la campanya solidāria “La fam no fa vacances” de la Fundaciķ Banc dels Aliments. Durant tot el mes de juliol, les persones que vulguin colˇlaborar poden dur els aliments a la Biblioteca.

Els productes que més es necessiten sķn: oli, llet, llegums cuits i conserves. Tot el material que es reculli durant la campanya es lliurarā al rebost de Cāritas d'Alella, com a entitat receptora del Banc d'Aliments al municipi. L'horari d'obertura al públic de la Biblioteca durant els mesos d'estiu és de dilluns a divendres, de 15.30h a 20.30h, i divendres de 10 a 13.30h. Des de l'1 de juliol i fins al 30 de setembre, la Biblioteca no obre dissabte al matí. 

La campanya, que promou cada estiu la Fundaciķ Banc d´Aliments amb la colˇlaboraciķ de institucions i entitats dels municipis, pretén aconseguir que les persones més necessitades de l'entorn rebin ajuda alimentāria durant l'estiu.

Més informaciķ www.lafamnofavacances.org/

Informaciķ publicada el 7 de juliol de 2017