www.alella.cat
El reajustament horari es fa arrel d´una modificació de les condicions laborals dels treballadors i de les treballadores de l'Ajuntament.

Ajuntament d'AlellaL'Ajuntament ha canviat l'horari d'obertura i d'atenció al públic. Del 19 de juny al 30 de setembre l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) obre de 8.30 a 14h i el dijous a la tarda està tancada. A partir de la primera setmana d'octubre es tornarà a obrir dijous a la tarda, en horari de 16 a 19h. 

El reajustament horari es produeix arrel de les modificacions introduïdes a l'acord regulador dels funcionaris i el conveni col·lectiu dels treballadors laborals de l'Ajuntament, acordat pel govern i els representants sindicals. Entre d'altres qüestions, s'amplia l'horari d'estiu de l'1 de juny al 30 de setembre i s'ajusten les hores de permanència obligada per tal d'incrementar la flexibilitat horària dels treballadors i treballadores. 

Les modificacions van ser aprovades per decret d'alcaldia i ratificades pel Ple de l'Ajuntament en la sessió del 29 de juny, amb els suport de l'equip de govern (ERC+SxA i AP-CP) i el vot en contra de Gd'A, PDeCAT i AP-CUP. Els tres grups de l'oposició presents a la sessió van criticar la reducció de l'horari d'atenció al públic de l'OAC i van demanar un replantejament de l'ampliació de l'horari d'estiu. 

El govern, per la seva part, va insistir en què l'ajustament horari no comporta que es deixi de prestar cap tipus de servei a la ciutadania, perquè molts dels tràmits es poden fer a través d'Internet sense necessitat de desplaçaments, i va apel·lar al compromís municipal de treballar per la reforma horària i la conciliació de la vida laboral i familiar. 

Horari d'estiu dels equipaments

Can Lleonart i el Pavelló Municipal d'Esports romandran tancats al públic del 31 de juliol al 3 de setembre. L'Espai Jove, a les antigues Escoles Fabra, fa vacances del 24 de juliol al 3 de setembre. 

Informació publicada el 7 de juliol de 2017