Notícies
L'Ajuntament allarga l'horari d'estiu fins al 30 de setembre
El reajustament horari es fa arrel d´una modificaciķ de les condicions laborals dels treballadors i de les treballadores de l'Ajuntament.

Ajuntament d'AlellaL'Ajuntament ha canviat l'horari d'obertura i d'atenciķ al públic. Del 19 de juny al 30 de setembre l'Oficina d'Atenciķ a la Ciutadania (OAC) obre de 8.30 a 14h i el dijous a la tarda estā tancada. A partir de la primera setmana d'octubre es tornarā a obrir dijous a la tarda, en horari de 16 a 19h. 

El reajustament horari es produeix arrel de les modificacions introduīdes a l'acord regulador dels funcionaris i el conveni colˇlectiu dels treballadors laborals de l'Ajuntament, acordat pel govern i els representants sindicals. Entre d'altres qüestions, s'amplia l'horari d'estiu de l'1 de juny al 30 de setembre i s'ajusten les hores de permančncia obligada per tal d'incrementar la flexibilitat horāria dels treballadors i treballadores. 

Les modificacions van ser aprovades per decret d'alcaldia i ratificades pel Ple de l'Ajuntament en la sessiķ del 29 de juny, amb els suport de l'equip de govern (ERC+SxA i AP-CP) i el vot en contra de Gd'A, PDeCAT i AP-CUP. Els tres grups de l'oposiciķ presents a la sessiķ van criticar la reducciķ de l'horari d'atenciķ al públic de l'OAC i van demanar un replantejament de l'ampliaciķ de l'horari d'estiu. 

El govern, per la seva part, va insistir en quč l'ajustament horari no comporta que es deixi de prestar cap tipus de servei a la ciutadania, perquč molts dels trāmits es poden fer a través d'Internet sense necessitat de desplaįaments, i va apelˇlar al compromís municipal de treballar per la reforma horāria i la conciliaciķ de la vida laboral i familiar. 

Horari d'estiu dels equipaments

Can Lleonart i el Pavellķ Municipal d'Esports romandran tancats al públic del 31 de juliol al 3 de setembre. L'Espai Jove, a les antigues Escoles Fabra, fa vacances del 24 de juliol al 3 de setembre. 

Informaciķ publicada el 7 de juliol de 2017