Notícies
Obertes les inscripcions a la 18a Caminada popular de Festa Major del 21 de juliol
Les inscripcions es poden fer fins al 19 de juliol omplint aquest formulari

Plānol del recorregutEnguany la Caminada popular nocturna fa 18 anys i vol celebrar la majoria d'edat d'una manera molt especial. Per a aquesta celebraciķ, l'Ajuntament compta amb la complicitat del Celler Alta Alella-Mirgin i un grup d'adolescents del poble que colˇlaboraran amb una sorpresa de final de festa.

Com ja és habitual, la Caminada és un dels primers actes del programa de Festa Major. Serā el divendres 21 de juliol a les 21h i el punt de trobada, com sempre, serā el Pavellķ Municipal d'Esports. Des d'aquí s'iniciarā un recorregut d'uns 9 km per camins i paratges que identifiquen el territori que finalitzarā en l'entorn privilegiat del Celler Alta Alella-Mirgin on els caminants recuperaran forces i un grup d'adolescents prepararan una sorpresa final "neoniana".

Per apuntar-se a la Caminada només cal omplir aquest FORMULARI abans del 19 de juliol a les 14.30h i tenir ganes de caminar i passar-ho bé en bona companyia. Cal anar ben equipats amb llum, aigua i roba i calįat cōmodes. 

Més informaciķ a www.alella.cat/caminadapopular 

Informaciķ publicada el 6 de juliol de 2017