Agenda
Diumenge, 18 de juny de 2017  -  11 h matí
Festa del Joc i de l'Esport. Activitats lúdiques i esportives per a totes les edats
FESTA DEL JOC I DE L’ESPORT ’17 

17 i 18 de juny

Dissabte 17 de juny

De 9 a 13h  Complex Esportiu Municipal
Jornada aquàtica: Jornada de portes obertes de la piscina amb jocs i activitats aquàtiques (circuïts, inflables, aquagym) per a tota la família. Activitat conduïda i dinamitzada per professorat de l’Uesports Alella. Cal portar: banyador de piscina, casquet de bany i sabatilles.

De 10 a 11.30h Pista interior del Pavelló Municipal d’Esports
Vine a provar l’entrenament funcional: Sessió d’entrenament obert adreçada  a majors de 16 anys.
Activitat conduïda i dinamitzada per professorat de l’Uesports Alella. Cal portar roba esportiva, calçat esportiu adequat i  aigua per hidratar-se. L’entrenament funcional cerca  millorar la forma física  amb moviments naturals del cos i exercicis que s’adapten al nivell de cada participant, utilitzant diferents materials com: cordes, sacs, gomes, etc. obtenint beneficis en el sistema cardiovascular, el to muscular, la força, l’agilitat, l’energia i la coordinació.

De 10 a 12h Pista d’entrenament d’atletisme municipal Josep Maria Pareras
Jornada atlètica i tast de trail running: Activitat  atlètica per a infants, joves i adults en la que es realitzarà una sessió amb un escalfament conjunt, proves de competició de curses, salt de llargada i llançament. També es realitzarà una ruta d’entre 3 i 5 km segons les edats per camins de muntanya i vinyes. Cal portar roba esportiva, calçat adequat per l’activitat i aigua per hidratar-se..

Diumenge 18 de juny

D’11 a 14h i de 17 a 20h Pavelló Municipal d’Esports
Activitats lúdiques i esportives per a totes les edats: inflables, circuit d’aventura infantil, circuit de bicicletes, karts a pedals, mini-tennis, tennis taula, futbol sala, volei, bàsquet, rugbi ... Col·laboren diverses entitats esportives d’Alella.

Festa del Joc i de l'Esport  Festa del Joc i de l'Esport

Lloc: Diferents espais
Durada: Dissabte de 9 a 14h i diumenge d'11 a 14h i de 17 a 20h
Ho organitza: Ajuntament d'Alella