Notícies
Publicat el 9 de juny de 201709.06.2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Tot a punt per a la festa de l'esport alellenc
L'acte de lliurament de premis Alella Valora l'Esport es farà el 30 de juny i estarà conduït Enric López Vilalta, periodista i presentador esportiu de TV3, i per Lara Ullod, actriu de doblatge

Premis Alella Valora l'Esport 2017El 30 de juny se celebrarà la festa de l’esport alellenc, amb el lliurament de la 4a edició dels Premis Alella Valora l’Esport. L’acte tindrà lloc al Pavelló Municipal a partir de les 19.30h i estarà conduït Enric López Vilalta, periodista i presentador esportiu de TV3, i per Lara Ullod, actriu de doblatge. Per assistir-hi cal recollir les entrades gratuïtes a les oficines del Pavelló Municipal d'Esports. 

L'Ajuntament ha convocat aquesta quarta edició dels premis "Alella Valora l'Esport" amb l'objectiu de reconèixer èxits i mèrits esportius a esportistes i directius, entitats, clubs i altres associacions i persones vinculades a Alella que hagin tingut una actuació destacada durant la temporada 2016-2017. Enguany s'han presentat més d'una cinquantena de candidatures, divuit de les quals han estat premiades.

Més informació en aquest enllaç.

FOTO: foto de família dels guanyadors i guanyadores de l'edició anterior. 

Pujar al principi de la pàgina