Notícies
Tot a punt per a la festa de l'esport alellenc
L'acte de lliurament de premis Alella Valora l'Esport es farā el 30 de juny i estarā conduīt Enric Lķpez Vilalta, periodista i presentador esportiu de TV3, i per Lara Ullod, actriu de doblatge

Premis Alella Valora l'Esport 2017El 30 de juny se celebrarā la festa de l’esport alellenc, amb el lliurament de la 4a ediciķ dels Premis Alella Valora l’Esport. L’acte tindrā lloc al Pavellķ Municipal a partir de les 19.30h i estarā conduīt Enric Lķpez Vilalta, periodista i presentador esportiu de TV3, i per Lara Ullod, actriu de doblatge. Per assistir-hi cal recollir les entrades gratuītes a les oficines del Pavellķ Municipal d'Esports. 

L'Ajuntament ha convocat aquesta quarta ediciķ dels premis "Alella Valora l'Esport" amb l'objectiu de recončixer čxits i mčrits esportius a esportistes i directius, entitats, clubs i altres associacions i persones vinculades a Alella que hagin tingut una actuaciķ destacada durant la temporada 2016-2017. Enguany s'han presentat més d'una cinquantena de candidatures, divuit de les quals han estat premiades.

Més informaciķ en aquest enllaį.

FOTO: foto de família dels guanyadors i guanyadores de l'ediciķ anterior. 

Informaciķ publicada el 9 de juny de 2017