Publicat el 8 de juny de 201708.06.2017
L'exposició es pot visitar del 9 de juny al 3 de juliol

Cartell silenci/sCan Manyé acull del 9 de juny al 3 de juliol “Silenci/s”, una exposició col·lectiva dels artistes Félix Blume, Albert Bayona, Carme Garolera, Ricard Aymar, Ignasi Villares i Jordi Tolosa. Es tracta d'una aproximació al concepte del silenci des de les perspectives personals de sis artistes que indaguen aspectes: espais interiors, l'observació del paisatge mitjançant els seus recorreguts, la reflexió sobre el territori, el silenci com a buit en contraposició al llenguatge, i finalment el silenci individual i la reflexió sobre la mort.

Comissariada per Jordi Tolosa, la mostra està integrada per obres pictòriques, escultures, composicions i un audiovisual en format de documental que recull la singularitat d'un paisatge al bell mig dels Monegres i una sèrie de fotografies en blanc i negre de l'artista alellenc Ricard Aymar. 

Exposicions itinerants de Can Manyé

L'exposició “El cel prim” de Berta Vallribera, després d'haver estat exposada al 16è Festival Nacional de poesia de Sant Cugat, ara itinera a l'Espai Betúlia de Badalona. Produïda per Can Manyé, es podrà visitar del 12 de juny al 28 de juliol. El Departament de Cultura de la Generalitat ha demanat a Can Manyé que presenti per itinerar l'exposició “Arxivar el paisatge”, comissariada per Artur Muñoz i amb peces d'alumnes de les escoles Fabra i la Serreta d'Alella.