Portada|Govern obert|Participació ciutadana|Presentació de la prova pilot de vot electrònic que es durà a terme a Alella per a la tria del nom del nou espai d'arts escèniques
Filtrar esdeveniments
 
Versió per imprimir
Presentació de la prova pilot de vot electrònic que es durà a terme a Alella per a la tria del nom del nou espai d'arts escèniques

El diputat d'Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Antoni Garcia, i l'alcalde d'Alella, Andreu Francisco i Roger, presentaran demà, a les 9.45 h, a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania d'Alella, la prova pilot de vot electrònic impulsada amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, en el marc de la consulta popular que es durà a terme, del 8 al 19 de juny, per escollir el nom de l'espai d'arts escèniques que s'està construint al carrer de Santa Madrona.

La ciutadania tindrà la darrera paraula en l'elecció del nom, que es triarà per votació popular entre sis propostes seleccionades prèviament per un jurat. El sistema telemàtic proporcionat per la Diputació –institució que fomenta la participació ciutadana com a estratègia transversal de les polítiques locals–, permetrà realitzar votacions electròniques segures durant tota la consulta des de la pàgina web www.alella.cat/trianom. També es podrà votar de forma presencial a través dels terminals que s'instal·laran a Can Lleonart, a l'Espai Jove, l'OAC i la Biblioteca Ferrer i Guàrdia. 

Atenció als mitjans:

El diputat i l'alcalde explicaran el procés participatiu i el sistema de vot electrònic. A continuació, es farà una demostració pràctica en què una persona del poble exercirà el dret de vot per aquest sistema.

 

Dia: dijous, 8 de juny

Hora: 9.45 h

Lloc: Oficina d'Atenció a la Ciutadania (Plaça de l'Ajuntament,1 Alella)

Més informació en aquest enllaç  

 

 

Pujar al principi de la pàgina