Notícies
Publicat el 26 de maig de 201726.05.2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
La Ruta del Vi DO Alella al ‘Mercat d'Escapades a Catalunya’

Mercat d'EscapadesEl Consorci de Promoció Enoturística de la Ruta del Vi DO Alella serà present al ‘Mercat d'Escapades a Catalunya’ del 26 al 28 de maig, al Passeig de Lluís Companys de Barcelona (al costat de l'Arc de Triomf). Els visitants podran conèixer de primera mà les experiències enoturístiques que tenen a l'abast en el territori de la DO Alella, i a tocar de Barcelona: activitats per fer entorn el vi i la gastronomia, a cellers, a la natura i a la costa, per gaudir en família, amb amics o en parella.

A més, obsequiarem als visitants que comprin una experiència enoturística en el Mercat amb un val per una activitat d'Enotast que organitza periòdicament Turisme d'Alella. Es tracta d'una sessió de tast de vins harmonitzada amb tastets i conduïda per un sommelier.

A més de conèixer les propostes enoturístiques, es donarà a conèixer al públic la plataforma online de comercialització que tot just s'està activant, a través de la qual l'usuari pot reservar i comprar al moment les activitats anunciades al web del Consorci: www.enoturismedoalella.com

El Mercat d'Escapades a Catalunya estarà organitzat en quatre blocs temàtics: Actiu i Natura, Arts i Cultura, Vacances en Família, Gastronomia i Enoturisme. A cada zona es presenten rutes, itineraris, activitats, allotjaments i viatges molt especials. Des del Consorci de Promoció Enoturística de la Ruta del Vi DO Alella hi serem a la zona de Gastronomia i Enoturisme – Costa de Barcelona estand IE.

El Mercat d'Escapades programa tot un seguit d'activitats i tallers, des de passejades en burricleta fins a actuacions musicals. A més, al bell mig del Mercat s'emplaçarà una Àrea Gastronòmica i de degustació.

Una de les novetats d'aquesta edició serà la presència d'un escenari situat a la zona central juntament amb la zona gastronòmica. Des d'aquest espai el divendres de 15.00 a 16.00 h s'emetrà el programa de ràdio ‘Tot és possible’ de RAC 1 en directe. La resta de temps en aquest espai s'aniran succeint diferents actuacions musicals amb l'objectiu d'animar la presència de visitants per dinamitzar l'espai.

A més a més l'escenari serà on tindrà lloc el Joc de la Ruleta del Mercat d'Escapades a Catalunya que s'activarà durant diferents estones cada dia del Mercat d'Escapades per fomentar l'assistència de visitants i en funció de l'atzar anar mencionant els premis i donant a conèixer així els diferents participants expositors al Mercat d'Escapades.

Horaris de la Mostra:

– Divendres 26/05 de 12:00h a 21:00h

– Dissabte 27/05 de 11:00h a 21:00h

– Diumenge 28/05 de 11:00h a 18:00h

Tota la informació sobre el Mercat d'Escapades, empreses expositores, tallers i activitats al web de “Catalunya, casa teva“

FONT: Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella 

Pujar al principi de la pàgina