Agenda
Divendres, 5 de maig de 2017  -  2/4 de 9 vespre (*fins al 28-5-2017)
Exposició "A escena. Personatges brossians"

20.30 h Can Manyé, espai d’art i creació

A Escena. Personatges brossians · exposició de Joan Brossa

Comissariada per  Glòria Bordons i Judith Barnés.

L’exposició posa de manifest com el teatre és present a tota l’obra de Joan Brossa. Poemes visuals, objectes, cartells i poemes escrits estan poblats de personatges no només “teatrals” com ara els que vénen de la commedia dell’arte, sinó també popular, treballadors, anònims o indicadors d’un caràcter, un defecte, una virtut, etc. 

La mostra es construeix a partir de la relació analògica entre la lletra, la il.lustració o l’objecte amb un determinat tipus de personatge. L’espectador és aconduït, d’una forma didàctica per un laberint de comparacions, metàfores, ironies,  etc. En definitiva, diàlegs que li permeten donar resposta a injustícies socials, despertar algunes emocions o bé reflexionar sobre el món en què vivim.

La mostra forma part d’un conjunt de propostes artístiques, agrupades sota el paraigües d’Epicentre Brossa, i organitzades per una desena d’institucional culturals catalanes (TNC, MACBA, La Seca Espai Brossa, la Fundació Antoni Tàpies, la Fundació Joan Miró, la Fundació Vila Casas, la Filmoteca de Catalunya, l’Ateneu Barcelonès, l’ICUB, l’ITTeatre i l’ESMUC).
L’Epicentre Brossa suposa el tret de sortida dels esdeveniments que anticiparan l’Any Brossa amb motiu de la celebració del centenari del naixement del poeta.


Brossa

Lloc: Can Manyé. Espai d'art i creació
Data: 5 de maig de 2017 fins al 28 de maig de 2017
Ho organitza: Ajuntament d'Alella