Agenda
Dimecres, 3 de maig de 2017  -  7 h tarda
Enlaira't. Workshop. ConferŔncia “Les 21 claus de la creativitat”, a cÓrrec de Bibiana BallbÚ

"Enlaira't. Jornades d'Emprenedoria d'Alella, el Masnou i TeiÓ",  del 3 al 5 de maig de 2017

Enguany les Jornades d'Emprenedoria "Enlaira't", que organitzen els ajuntaments d'Alella, el Masnou i TeiÓ, es realitzaran del 3 al 5 maig. ╔s el tercer any que els tres ajuntaments s'uneixen en una iniciativa iniciada l'any 2013 per l'Ajuntament d'Alella que tÚ per objectiu donar assessorament, afavorir el coneixement mutu i facilitar eines per dur a terme una idea de negoci. Les jornades inclouen conferŔncies amb reconeguts professionals dels Ómbits legal, financer, de la comunicaciˇ, de l’orat˛ria i el lideratge, seminaris especialitzats, assessoraments personalitzats i taules rodones amb emprenedors que han fet del seu somni una realitat. 

MÚs informaciˇ i inscripcions www.enlariat.cat

Jornads d'Emprenedoria Enlaira't

Jornades

Jornades

Programa de les Jornades d'Emprenedoria d'Alella, El Masnou i TeiÓ Enlaira't

Dimecres 3 de maig
19h Can Lleonart (Alella)
Presentaciˇ de les Jornades i conferŔncia “Les 21 claus de la creativitat”, a cÓrrec de Bibiana BallbÚ, periodista.
Tret de sortides de les Jornades amb una conferŔncia motivadora, distesa i inspiradora. En acabar farem un vi de la DO Alella per poder conŔixer-nos millor i fer networking.

Dijous 4 de maig
De 10 a 12h Can Llaurador (TeiÓ)
Workshop. “Bomba”. Room escape-experiŔncia basada en l’aprenentatge a travÚs de joc per potenciar lel treball intelĚligent. El joc permetrÓ identificar les capacitats de presa de decisions, resoluciˇ de conflictes, estratŔgia, flexibilitat i cohesiˇ d’equips. Places limitades.

De 12 a 14h Can Llaurador (TeiÓ)
Workshop. “Gestiˇ de projectes amb metodologies Ógils”. Workshop per potenciar l'eficiŔncia, la innovaciˇ i la gestiˇ empresarial, basat en un procÚs compartit, de co-creaciˇ i de presa de decisions a curt termini. L'activitat estarÓ condu´da per uns mentors que faran el seguiment de forma personalitzada i serÓ la continuaciˇ de l'activitat prŔvia que es durÓ a terme de 10 a 12h. ╔s per aquest motiu que s'aconsella assistir a les dues activitats. A cÓrrec de David Teixidˇ, enginyer industrial, llicenciat en Econ˛miques, MBA a ESADE, Director Comercial i de MÓrketing de multinacionals com Ascab˝e-Recael, Mitsubishi Electric, Fujitsu, Fluidra, Amsntrong i CEPSA. Professor associat a la UPC i professor consultor a la UOC. Autor del llibre “El arte de improvisar en los negocios”.

De 19 a 21h Celler Alta Alella (Alella)
Taula rodona. “Gastronomia Empresarial”. Parlarem amb empresaris d’Ŕxit sobre els models de negoci que han seguit, quins sˇn els seus punts d'innovaciˇ i quŔ els diferencia i els fa destacar en el seu propi mercat. Amb Elisabeth Carnicer, periodista, presentadora de programes de TV com Quarts de Nou, A punto con la 2 i  TVIST; Jordi └vila, activista i comunicador gastron˛mic, fundador de @Gastropindoles, amb mÚs de 10 anys especialitzat en el sector del foie gras. Actualment assessor a l’empresa CollVerd; i Fabißn MartÝn, millor pizzer del mˇn, ha estat seleccionat dos cops com a Campiˇ Mundial de Qualitat i un en acrobÓcia. ╔s propietari de dues pizzeries, una a Barcelona i l’altra a la Cerdanya.

Divendres 5 de maig
De 12 a 13.30h Casa del MarquŔs (El Masnou)
ConferŔncia. “Innovaciˇ, responsabilitat i riquesa empresarial”, a cÓrrec de Josep JonÓs, director de la Unitat de Negoci de Sostenibilitat i Infraestructures de Fira de Barcelona. En acabar, aprofitarem el temps primaveral per cloure les Jornades fent un aperitiu al Parc del Llac. 

Totes les sessions sˇn obertes i gratu´tes per˛ les places sˇn limitades i cal fer inscripciˇ prŔvia a www.enlairat.cat

Programa de les Jornades d'Emprenedoria d'Alella, el Masnou i TeiÓ Enlaira't 2016

1) fPPrograma de les Jornades d'Emprenedoria d'Alella, el Masnou i TeiÓ Enlaira't 2015

Programa de les Jornades d'Emprenedoria Alella EmprŔn! 2014

Programa de les Jornades d'Emprenedoria Alella EmprŔn! 2013

SEGUEIX-NOS:

 Twitter:
Facebook:
Instagram: #enlairat2017

Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Durada: DE 19 a 21h
Ho organitza: Ajuntaments d'Alella, El Masnou i TeiÓ