Notícies
Ja s'han obert les inscripcions a l'Enlaira't, les Jornades d'Emprenedoria d'Alella, El Masnou i Teià
La periodista Bibiana Ballbé donarà el tret de sortida a les Jornades el dimecres 3 de maig, a les 19h, a Can Lleonart

Jornads d'Emprenedoria Enlaira'tEls propers 3, 4 i 5 de maig tornen les Jornades d’emprenedoria Enlaira’t, organitzades pels ajuntaments d’Alella, El Masnou i Teià i gestionades per Laboratori 8-85.  Enguany, les jornades s’engloben en el marc del negoci en (RE): un nou concepte sostenible basat en l’economia circular que pretén optimitzar tots els recursos de l’empresa i treure’n, així, el màxim profit. 

La periodista Bibiana Ballbé serà l’encarregada de donar el tret de sortida a aquesta cinquena edició, en l’acte inaugural que es farà el dimecres 3 de maig, a les 19h, a Can Lleonart, amb la conferència "Les 21 claus de la creativitat".  El segon dia s'ha programat una intensa jornada de treball amb dues sessions de workshop al matí (de 10 a 12h) a Can Llaurador de Teià i una taula rodona a la tarda (de 19 a 21h) a Alta Alella, en la què participarà el cuiner Fabián Martín, considerat el millor pizzero del món; Jordi Àvila, activista i comunicador gastronòmic, i Elisabeth Carnicer, periodista, presentadora de programes de TV com Quarts de Nou, A punto con la 2 i  TVIST. 

Les Jornades clouran el 5 de maig amb una conferència a càrrec de Josep Jonàs, Director de la Unitat de Negoci de Sostenibilitat de Fira de Barcelona. 

És el tercer any que els tres ajuntaments s’uneixen en una iniciativa iniciada l’any 2013 per l’Ajuntament d’Alella, sota el paraigües d’Alella Emprèn, que té per objectiu donar assessorament, afavorir el coneixement mutu i facilitar eines per dur a terme una idea de negoci. La participació a les diferents sessions és gratuïta però les places són limitades i cal fer inscripció prèvia a www.enlairat.cat

Jornades   Jornades
PROGRAMA DE LES JORNADES D'EMPRENEDORIA D'ALELLA, EL MASNOU I TEIÀ ENLAIRA'T

Dimecres 3 de maig
19h Can Lleonart (Alella)
Presentació de les Jornades i conferència “Les 21 claus de la creativitat”, a càrrec de Bibiana Ballbé, periodista.
Tret de sortides de les Jornades amb una conferència motivadora, distesa i inspiradora. En acabar farem un vi de la DO Alella per poder conèixer-nos millor i fer networking.

Dijous 4 de maig
De 10 a 12h Can Llaurador (Teià)
Workshop. “Bomba”. Room escape-experiència basada en l’aprenentatge a través de joc per potenciar lel treball intel·ligent. El joc permetrà identificar les capacitats de presa de decisions, resolució de conflictes, estratègia, flexibilitat i cohesió d’equips. Places limitades.

De 12 a 14h Can Llaurador (Teià)
Workshop. “Gestió de projectes amb metodologies àgils”. Workshop per potenciar l'eficiència, la innovació i la gestió empresarial, basat en un procés compartit, de co-creació i de presa de decisions a curt termini. L'activitat estarà conduïda per uns mentors que faran el seguiment de forma personalitzada i serà la continuació de l'activitat prèvia que es durà a terme de 10 a 12h. És per aquest motiu que s'aconsella assistir a les dues activitats. A càrrec de David Teixidó, enginyer industrial, llicenciat en Econòmiques, MBA a ESADE, Director Comercial i de Màrketing de multinacionals com Ascabñe-Recael, Mitsubishi Electric, Fujitsu, Fluidra, Amsntrong i CEPSA. Professor associat a la UPC i professor consultor a la UOC. Autor del llibre “El arte de improvisar en los negocios”.

De 19 a 21h Celler Alta Alella (Alella)
Taula rodona. “Gastronomia Empresarial”. Parlarem amb empresaris d’èxit sobre els models de negoci que han seguit, quins són els seus punts d'innovació i què els diferencia i els fa destacar en el seu propi mercat. Amb Elisabeth Carnicer, periodista, presentadora de programes de TV com Quarts de Nou, A punto con la 2 i  TVIST; Jordi Àvila, activista i comunicador gastronòmic, fundador de @Gastropindoles, amb més de 10 anys especialitzat en el sector del foie gras. Actualment assessor a l’empresa CollVerd; i Fabián Martín, millor pizzer del món, ha estat seleccionat dos cops com a Campió Mundial de Qualitat i un en acrobàcia. És propietari de dues pizzeries, una a Barcelona i l’altra a la Cerdanya.

Divendres 5 de maig
De 12 a 13.30h Casa del Marquès (El Masnou)
Conferència. “Innovació, responsabilitat i riquesa empresarial”, a càrrec de Josep Jonàs, director de la Unitat de Negoci de Sostenibilitat i Infraestructures de Fira de Barcelona. En acabar, aprofitarem el temps primaveral per cloure les Jornades fent un aperitiu al Parc del Llac. 

Totes les sessions són obertes i gratuïtes però les places són limitades i cal fer inscripció prèvia a www.enlairat.cat

Informació publicada el 12 d'abril de 2017