Notícies
Enquesta per cončixer l'estat de salut i els hābits saludables dels veīns i veīnes d'Alella

L'Ajuntament anima la ciutadania a contestar el qüestionari que forma part del treball d'elaboraciķ del Pla Local de Salut. Es poden contestar de fomar anōnima totes les persones que visquin Alella i que tinguin 15 anys o més. Només es requereixen 10 minuts! 

Enquesta salutL’Ajuntament d’Alella estā iniciant el procés d’elaboraciķ d’un Pla Local de Salut per dotar el municipi d’entorns més segurs i saludables i contribuir a la millora de la salut de la ciutadania d’Alella. El Pla Local de Salut parteix d’un abordatge integral en salut i té l’objectiu de planificar les actuacions que es duran a terme a Alella en matčria de salut durant els propers anys, tant a nivell de prevenciķ, protecciķ, com promociķ de la salut.

La primera fase del Pla Local de Salut, que s’inicia aquest mes, consisteix en l’elaboraciķ d’una anālisi sobre la situaciķ del municipi en matčria de salut i la detecciķ de les seves necessitats. Per fer-ho, s’involucrarā els diversos sectors i actors del municipi perquč aportin informaciķ i reflexionin sobre la salut de la localitat.

Concretament, durant aquest mes abril es demanarā els veīns i veīnes d’Alella que participin en un qüestionari per cončixer quin és l’estat de salut del municipi. El qüestionari inclourā temes vinculats als hābits i estils de vida de la poblaciķ, així com a l’ús i valoraciķ que la poblaciķ fa dels recursos, infraestructures i activitats del municipi que tenen incidčncia en la salut. 

L'enquesta és anōnima i es pot emplenar per Internet des d'aquest enllaį i en paper recollint els formularis i lliurant-los a diferents equipaments municipals: OAC, Can Lleonart, Espai Jove, Complex Esportiu Municipal, la Biblioteca Ferrer i Guārdia i el Casal de la Gent Gran Gan Gaza. 

La participaciķ dels habitants és essencial per poder fer aquest treball de diagnosi, per aquest motiu l’Ajuntament demana la poblaciķ que colˇlabori contestant el qüestionari.  

Més informaciķ a www.alella.cat/plasalut

Informaciķ publicada el 4 d'abril de 2017