www.alella.cat
Les sol·licituds es poden presentar del 3 al 24 d'abril

JuliaDesprés de quatre anys d’aproximació a la realitat de la cooperació internacional a Colòmbia, enguany les dues beques per fer estades solidàries canvien d’escenari i aniran a conèixer una realitat diferent: la de Palestina. Les estades es faran durant tres setmanes entre els mesos de juliol i agost.

Poden optar a les beques totes les persones majors de 21 anys que estiguin empadronades en Alella des de fa dos anys o més. Les inscripcions es faran del 3 al 24 d’abril, a les Oficines d’Atenció a la Ciutadania o per Internet, amb certificat digital. Podeu accedir a la documentació i la informació per presentar les sol·licituds des d'aquest accés

Les dues persones becades s’aproximaran en primera persona a la realitat del país de la mà de l’Associació Catalana per la Pau. Durant la seva estada coneixeran diferents iniciatives de cooperació al desenvolupament i enregistraran un vídeo, amb entrevistes a testimonis, que després serà utilitzat com a eina de difusió a la tornada per tal de transmetre la seva experiència i sensibilitzar la ciutadania.

Més informació a www.alella.cat/bequessolidaries

Informació publicada el 24 de març de 2017