Notícies
Les estades solidāries canvien de destinaciķ i s'apropen a la realitat Palestina
Les solˇlicituds es poden presentar del 3 al 24 d'abril

JuliaDesprés de quatre anys d’aproximaciķ a la realitat de la cooperaciķ internacional a Colōmbia, enguany les dues beques per fer estades solidāries canvien d’escenari i aniran a cončixer una realitat diferent: la de Palestina. Les estades es faran durant tres setmanes entre els mesos de juliol i agost.

Poden optar a les beques totes les persones majors de 21 anys que estiguin empadronades en Alella des de fa dos anys o més. Les inscripcions es faran del 3 al 24 d’abril, a les Oficines d’Atenciķ a la Ciutadania o per Internet, amb certificat digital. Podeu accedir a la documentaciķ i la informaciķ per presentar les solˇlicituds des d'aquest accés

Les dues persones becades s’aproximaran en primera persona a la realitat del país de la mā de l’Associaciķ Catalana per la Pau. Durant la seva estada coneixeran diferents iniciatives de cooperaciķ al desenvolupament i enregistraran un vídeo, amb entrevistes a testimonis, que després serā utilitzat com a eina de difusiķ a la tornada per tal de transmetre la seva experičncia i sensibilitzar la ciutadania.

Més informaciķ a www.alella.cat/bequessolidaries

Informaciķ publicada el 24 de marį de 2017