Notícies
A partir del 3 d'abril es poden presentar les solˇlicituds per participar en el Mercat de Segones Oportunitats del 29 d'abril


Mercat de segones oportunitats abril de 2017La regidoria d'Emprenedoria, Comerį i Consum organitza el 29 d'abril la 7a ediciķ del Mercat de Segones Oportunitats. El mercat es farā de 10 a 15h a la plaįa d‘Antoni Pujadas i s‘adreįa a persones majors de 16 anys, entitats o centres escolars, preferentment d’Alella. Es podran vendre o intercanviar articles de segona mā, productes artístics i material de marxandatge.Aquest mercat estā pensat per a les persones no professionals, les entitats i els centres escolars d’Alella, els quals podran mostrar els productes que ofereixen per a la venda o per a l’intercanvi. Els productes que es podran posar per a la venda o per a l’intercanvi seran articles de segona mā, productes artístics (artesania creativa o obres de qualsevol disciplina artística) i material de marxandatge de les entitats i centres escolars d'Alella.

El Mercat de Segones Oportunitats és un projecte que vol treballar diversos objectius: donar una nova vida als objectes practicant les 3R (REDUIR, REUTILITZAR i RECICLAR), promoure el consum responsable de la ciutadania, donar una oportunitat als nous artesans i artistes locals no professionals i oferir un espai a les entitats i centres escolars per donar-se a cončixer i per autofinanįar algunes de les seves activitats. Pot participar-hi qualsevol persona major de 16 anys, entitat o centre escolar, preferentment d’Alella. En el cas de solˇlicitants d’altres municipis, el criteri de prioritat per ser acceptats serā la proximitat geogrāfica.

El termini d'inscripcions és del 3 al 24 d'abril de 2017 i i les solˇlicituds es poden presentar:

  • Presencialment a l'Oficina d'Atenciķ a la Ciutadania de l'Ajuntament d'Alella, amb l'original del document d'identitat. En el moment de fer la solˇlicitud caldrā realitzar l'autoliquidaciķ de les taxes davant l'oficina d'Alella de l'ORGT. (Recordeu que en el cas de realitzar la solˇlicitud a través de representant, cal portar signada l'acreditaciķ corresponent i la cōpia del DNI del solˇlicitant i del representant per poder fer la liquidaciķ de les taxes)
  • Per Internet, si es disposa de certificat electrōnic reconegut.

Trobareu tota la documentaciķ  i informaciķ necessāria per poder formalitzar la inscripciķ en aquest  enllaį

Consulteu les condicions generals de participaciķ en el Mercat de Segones Oportunitats en aquest enllaį

Informaciķ publicada el 24 de marį de 2017