Notícies
A partir del 3 d'abril es poden presentar les sol·licituds per participar en el Mercat de Segones Oportunitats del 29 d'abril


Mercat de segones oportunitats abril de 2017La regidoria d'Emprenedoria, Comerç i Consum organitza el 29 d'abril la 7a edició del Mercat de Segones Oportunitats. El mercat es farà de 10 a 15h a la plaça d‘Antoni Pujadas i s‘adreça a persones majors de 16 anys, entitats o centres escolars, preferentment d’Alella. Es podran vendre o intercanviar articles de segona mà, productes artístics i material de marxandatge.Aquest mercat està pensat per a les persones no professionals, les entitats i els centres escolars d’Alella, els quals podran mostrar els productes que ofereixen per a la venda o per a l’intercanvi. Els productes que es podran posar per a la venda o per a l’intercanvi seran articles de segona mà, productes artístics (artesania creativa o obres de qualsevol disciplina artística) i material de marxandatge de les entitats i centres escolars d'Alella.

El Mercat de Segones Oportunitats és un projecte que vol treballar diversos objectius: donar una nova vida als objectes practicant les 3R (REDUIR, REUTILITZAR i RECICLAR), promoure el consum responsable de la ciutadania, donar una oportunitat als nous artesans i artistes locals no professionals i oferir un espai a les entitats i centres escolars per donar-se a conèixer i per autofinançar algunes de les seves activitats. Pot participar-hi qualsevol persona major de 16 anys, entitat o centre escolar, preferentment d’Alella. En el cas de sol·licitants d’altres municipis, el criteri de prioritat per ser acceptats serà la proximitat geogràfica.

El termini d'inscripcions és del 3 al 24 d'abril de 2017 i i les sol·licituds es poden presentar:

  • Presencialment a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament d'Alella, amb l'original del document d'identitat. En el moment de fer la sol·licitud caldrà realitzar l'autoliquidació de les taxes davant l'oficina d'Alella de l'ORGT. (Recordeu que en el cas de realitzar la sol·licitud a través de representant, cal portar signada l'acreditació corresponent i la còpia del DNI del sol·licitant i del representant per poder fer la liquidació de les taxes)
  • Per Internet, si es disposa de certificat electrònic reconegut.

Trobareu tota la documentació  i informació necessària per poder formalitzar la inscripció en aquest  enllaç

Consulteu les condicions generals de participació en el Mercat de Segones Oportunitats en aquest enllaç

Informació publicada el 24 de març de 2017