Notícies
Convocada la quarta Beca de Recerca Local d'Alella
Els projectes d'investigaciķ han de tenir una relaciķ directa amb Alella i el seu entorn i es poden presentar fins al 28 d'abril

Beca de recerca localL’Ajuntament ha convocat la 4a ediciķ de la Beca de Recerca Local d’Alella, amb l’objectiu de fomentar i promoure la investigaciķ sobre el municipi i el seu entorn en el camp de les cičncies socials, ambientals i humanes. La beca, que es convoca cada dos anys i estā dotada amb 3.000€, pretén millorar el coneixement sobre el poble, incentivar-ne la divulgaciķ i ampliar la historiografia local. Poden optar a la beca investigadors i investigadores que, de manera individual o colˇlectiva presentin una proposta de recerca, basant-se amb les bases de la convocatōria. 

Els projectes d’investigaciķ han de ser inčdits i han de tenir una relaciķ directa amb Alella i el seu entorn. Per al projecte es prodran utilitzar materials ja elaborats en recerques prčvies, si s’adeqüen a les bases de la convocatōria, especificant l’entitat. Les persones interessades han de presentar una memōria explicativa de la proposta que volen desenvolupar d’un mínim de cinc pāgines. Les propostes s’han de presentar al registre general de l’Ajuntament del 21 de marį al 28 d’abril de 2017

El veredicte es farā públic durant el mes de juny de 2017 a la Biblioteca Ferrer i Guārdia. L’import de la beca es farā efectiu en dos lliuraments. 

A les edicions anteriors els treballs guanyadors van ser Els Desplā com a promotors d’art, de Joaquim Graupera, Alella, 1714. Una visiķ social, política i econōmica a l’entorn de la Guerra de Successiķ, de Jordi Albadalejo i Ālex Asensio, i Repressiķ a la rereguarda republicana: persecuciķ i solidaritat amb els sacerdots alellencs (juliol de 1936-desembre de 1938), de Ramon Anglada. 

Consulteu les bases de la convocatōria en aquest enllaį

Informaciķ publicada el 21 de marį de 2017