Notícies
Aprovats els projectes de reforma de l'Ajuntament i de millora del Camp d'Esports Municipal

Render ajuntamentL’Ajuntament ha posat fil a la agulla per tal de tirar endavant dues de les actuacions més destacades de l’any pel que fa a inversions: la reforma i adequació de l’edifici de l’Ajuntament i la millora de les instal·lacions del Camp d’Esport Municipal. La primera d’aquestes actuacions, que té per objectiu millorar l’accessibilitat de l’edifici i l’adequació dels espais, es desenvoluparà a partir de dos projectes redactats per l’equip d’arquitectes Josep Val i Arnau Solé.

L’execució dels dos projectes, que van ser aprovats inicialment per Junta de Govern el mes de febrer i estan en període d’exposició pública, suposen una inversió de més de 687.000€. Per a aquesta actuació l’Ajuntament disposa d’una subvenció de 405.000€ de la Diputació de Barcelona. 

L’objecte principal de la reforma és la instal·lació d’un ascensor amb parada a totes les plantes. Caldrà enderrocar l’escales existents i fer una adequació i redistribució dels espais afectats per implantar la nova estructura de l’escala i de l’ascensor. D’altra banda, el projecte de reforma també preveu la reordenació parcial de les distribucions interiors de l’edifici per a l’agrupació d’àmbits i dependències de treball de les diferents àrees.

El projecte incorpora la rehabilitació integral de la coberta de l’edifici, el canvi de paviment i la millora dels serveis i de l’enllumenat, per fer l’edifici més sostenible energèticament i climàticament. Es preveu que les obres comencin abans de l’estiu amb una durada prevista de cinc mesos. 

Imatge virtual de la part interiorimatge virtual del vestíbul de l'AjuntamentImatge virtual sala de plens

Reforma del camp d’esports 

La Junta de Govern del 23 de febrer va aprovar inicialment el project bàsic de la seu social del Camp d’Esports Municipal, redactat per l’arquitecte Salvador Ribas. El projecte contempla la reforma integral i l’ampliació de l’edifici social, la construcció de lavabos públics al nivell superior de la grada i un altell per magatzem de material. El pressupost del projecte és de 317.667€. Informació publicada el 17 de març de 2017