Notícies
Comenįa la campanya de supervisiķ de les condicions higičniques dels establiments alimentaris
La campanya té per objectiu garantir la seguretat dels aliments que arriben als consumidors

Control sanitarisL'Ajuntament i de la Diputaciķ de Barcelona han iniciat aquest dimarts, 21 de febrer,  la campanya anual de vigilāncia i control dels establiments alimentaris del municipi per valorar les condicions higičniques, les prāctiques correctes de manipulaciķ i els autocontrols en quč es desenvolupen aquestes activitats, per tal de garantir la seguretat dels aliments que arriben als consumidors.

Tčcnics de les dues administracions visitaran durant els propers 15 dies els establiments alimentaris del municipi per valorar les condicions dels establiments. La campanya de vigilāncia i control dels establiments alimentaris té per objectiu garantir la seguretat dels aliments posats a l'abast del consumidor i es fa en compliment de la reglamentaciķ europea (Reglament 882/2004 de la CE sobre controls oficials) que estableix que aquesta supervisiķ s'ha d'efectuar amb una regularitat i una freqüčncia apropiada, basant-se en el risc sanitari.

Informaciķ publicada el 21 de febrer de 2017