PortadaPortada - Viure a AlellaViure a AlellaPortada - Viure a Alella - AjuntamentAjuntamentPortada - Viure a Alella - Ajuntament - SeccionsSeccionsPortada - Viure a Alella - Ajuntament - Seccions - DocumentsDocumentsPortada - Viure a Alella - Ajuntament - Seccions - Documents - Escrit PDeCAT febrer de 2017. "La insuportable mediocritat del ple: el pressupost"Escrit PDeCAT febrer de 2017. "La insuportable mediocritat del ple: el pressupost"
Escrit PDeCAT febrer de 2017. "La insuportable mediocritat del ple: el pressupost"

Logo PDeCATDoncs sí, tot i formar-ne part la situació és insuportable, tediosa, frustrant, inversemblant i sense esperança en cap mena de canvi.

Dijous es va aprovar definitivament el Pressupost d'Alella, l'eina política més potent i determinant que ens condicionarà de manera estrepitosament negativa el nostre futur, tant l'immediat com el possible a mig termini.

El que el govern anomena un pressupost de continuïtat és en realitat un pressupost fet a mida per les polítiques de partit dirigides a la perpetuació de la comoditat franciscana. Ens parlen  de polítiques socials, però la realitat és que la inversió en habitatge social és 0. No és un eufemisme, és 0 euros el que destina el nostre govern en polítiques de protecció de les famílies i els joves en matèria d'habitatge.

El seu pressupost no preveu millorar la seguretat del nostre poble. Més enllà d'una política de contractació de personal ja denunciada pels diferents grups a l'oposició, la realitat és que el nivell d'inseguretat és creixent i la ineficàcia manifesta. Les ocupacions persisteixen i la incapacitat per resoldre-les continua.

El pressupost no considera fer l'auditoria de SOREA que de manera quasi subversiva ens apuja el preu de l'aigua. Una pujada abusiva i oportunista que el nostre govern alellenc no sap ni negociar ni aturar. Més que un pressupost de continuïtat és una ineficàcia perpètua en forma de majoria absolutista.

Les propostes de millora a aquests pressupost mediocre han quedat aparcades en format d´al·legacions desestimades. Suposem que la lluentor d'algunes propostes fan excessiu mal als continuistes i això és difícil de pair. 

Ja que el Ple avui no serveix per res, esperem que en l´audiència pública promesa fa un any, el govern doni les oportunes explicacions a la ciutadania d'una gestió opaca, oportunista i sense projecte per al nostre poble.