Notícies
Alella incorpora a la seva oferta enoturística els tasts en anglès
L´English Enotast i l´ampliació de l´oferta de tapes + vi són les principals novetats de l'oferta enoturística d'enguany

Activitats enoturístiquesL’Ajuntament ja té preparat el gruix de la programació enoturística d’enguany, que tindrà com a principals novetats la introducció d’activitats en anglès, com l’English Mostast i l’English Enotast, amb un doble objectiu: atreure nous públics i atendre les demandes d’una part de la població de parla anglesa que viu al municipi. De moment, i com a prova de foc, s’han preparat dues activitats: una sessió d’English Enotast i una altra de Mostast en anglès adreçada a adolescents, de 12 a 16 anys, programada conjuntament amb la Regidoria d’Adolescència i Joventut. 

La dinamitzadora de les dues propostes serà l’alellenca Eli Vidal, deixeble avantatjada de Rosa Vila, que agafa el relleu de la reconeguda sommelier. No serà l’única incorporació al programa d’Enotast. Vidal és repartirà les sessions amb un nou fitxatge de l’àrea de Promoció Turística d’Alella, Arnau Marco, premiat i reconegut sommelier que durant sis anys ha estat al capdavant de la carta de vins de l’emblemàtic restaurant El Racó d’en Cesc de Barcelona. 

Una altra de les iniciatives previstes busca la implicació dels bars i restaurants del poble en la promoció de la DO Alella. Amb aquest objectiu, es treballa en l’ampliació de la proposta “Tapes + vi” que es fa des de fa uns anys coincidint amb la Festa de la Verema. La idea és que pugui tenir continuïtat i que es realitzi durant els mesos de primavera i estiu, per tal d’oferir a visitants i autòctons la possibilitat de gaudir dels vins de la DO acompanyats de tapes preparades per cadascun dels establiments que se sumin a la proposta. 

L’oferta és completa amb quatre passejades pel Parc de la Serralada Litoral i tres itineraris patrimonials: un sobre l’empremta del Modernisme; un recorregut per les cases senyorials d’Alella i una última ruta guiada per la vinya que acabarà al celler de Can Magarola. Aquest espai serà també escenari de diverses activitats: la primera un taller de tall de pernil i vins de la DO programada per al 31 de març. 


Calendari Enotast i Mostast

Dissabte 28 de gener a les 13h 

Dissabte 18 de febrer a les 13h

Dissabte 25 de març a les 13h 

Dissabte 29 d’abril a les 13h

Dissabte 13 de maig a les 13h

Dissabte 10 de juny a les 20h

Dissabte 1 de juliol a les 11h

Dissabte 16 de setembre a les 5h

Dissabte 21 d’octubre a les 13h 

Dissabte 18 de novembre a les 13h 

Dissabte 16 de desembre a les 13h 

Enotast: 7 euros (2 vins+harmonia)

Mostast: 3 euros (cal inscripció prèvia)

Informació i inscripcions: Oficina de Turisme 


Passejades pel Parc 

Anem per camins antics!

Diumenge 5 de març a les 10h

Anem a buscar dòlmens!

Diumenge 14 de maig a les 10h

Anem a fer un glop!

Diumenge 8 d’octubre a les 10h

Anem al parc!

Diumenge 5 de novembre a les 10h


Itineraris patrimonials 

El Modernisme a Alella + copa de vi

Dissabte 11 de febrer a les 10.30h

Les cases senyorials + copa de vi

Diumenge 28 de maig a les 10.30h

De la vinya al celler + copa de vi

Dissabte 17 de juny a les 10.30h


Altres activitats

English Mostast (de 12 al 16 anys)

Dissabte 4 de març a les 13h

English Enotast (a partir de 18 anys)

Dissabte 11 de març a les 13h

Taller de pernil al celler de Can Magarola 

Divendres 31 de març a les 20h 


Informació publicada el 10 de febrer de 2017