Portada|Ajuntament|Escrit AP-CP gener de 2017: "Dos mil disset"
 
Versió per imprimir
Escrit AP-CP gener de 2017: "Dos mil disset"

Alella Primer-CP

Engeguem un nou any i amb ell nous reptes en el curs polític del nostre municipi i en el seu dia a dia. Un de cabdal serà, sens dubte, la posada en funcionament del nou equipament cultural. Un espai on hi han de conjugar les arts escèniques amb d'altres activitats artístiques i socials a la vegada. On hi ha de tenir cabuda la música, el teatre, la dansa, el cinema, entre moltes altres activitats que dinamitzaran aquest nou espai del que podran participar tots els alellencs i alellenques. Un espai de trobada per gaudir de la cultura en el nostre poble.

Amb la voluntat d'anar millorant les instal·lacions esportives del municipi, portarem a terme la remodelació del camp municipal d'esports, adaptant-lo a les necessitats actuals. A l'interior del pavelló d'esports Abelardo Vera, es crearà un nou espai per a la iniciació i pràctica de l'escalada, fet que permetrà incorporar noves ofertes d'activitats a l'Escola d'Iniciació Esportiva pel curs 2017-2018, com la iniciació a l'escalada i esports relacionats amb la muntanya.

I en la línia de fomentar hàbits i estils de vida saludables, elaborarem el Pla Local de Salut, amb el propòsit d'abordar l'àmbit de la salut del nostre municipi des d'una perspectiva global i integradora per tal de dotar-lo d'un entorn social, laboral i de lleure més segur i saludable. Aprofitant l'entorn privilegiat que tenim en el nostre territori, crearem els nous itineraris saludables, en diferents circuits i distàncies perquè l'activitat física estigui a l'abast de tothom.

D'altra banda, enguany portarem a aprovació l'Ordenança reguladora del mercat de venda no sedentària, el mercat dels divendres, i que ha de permetre treure a concessió més parades amb una diversitat més àmplia de venda de productes. Serà també el moment de fer un estudi sobre la instal·lació de senyalètica comercial, que permeti facilitar la cerca, des de punts concrets del municipi, de la oferta comercial existent.

Aquests, entre molts d'altres, són compromisos i objectius a tirar endavant en aquest nou any, sempre amb la finalitat de millorar el nostre poble i la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes. Continuem!

Pujar al principi de la pàgina