Agenda
Dimarts, 28 de febrer de 2017  -  2/4 de 8 tarda
Literatures amb sentits. Llibre antic amb els cinc sentits

Literatures amb sentits (32): El llibre antic amb els cinc sentits

A cārrec de la bibliōgrafa Cristina Armengol

Cristina Armengol és especialitzada en llibre antic. Llicenciada en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i amb un Diploma d'Estudis Avanįats en Histōria Medieval per la Universitat de Barcelona (UB), ha cursat també estudis de postgrau de “Tractament i gestiķ del patrimoni bibliogrāfic” a la facultat de Biblioteconomia i Documentaciķ. Al llarg de la seva carrera, ha fundat una consultoria bibliogrāfica i ha treballat en una llibreria antiquāria de Barcelona.

El que ens proposa:

ĢQuč diuen els nostres llibres de la manera com llegim, de qui som? Tota obra no conté només una narraciķ, un seguit de receptes o una pila d'indicacions per moure's per la ciutat: parla també des del silenci, des de l'empremta que cada lector hi ha anat deixant. I tot allō que ens relata pot ser fins i tot més interessant que el mateix contingut. És per aixō que els llibres s'han de tocar, ensumar, mirar i escoltar. Els antics sķn un tresor per al rastrejador experimentat. Us convidem a descobrir les marques de vida que generacions de lectors hi han deixat, a endevinar-ne els viatges, els desamors, les dčries. En definitiva, a copsar la biografia no escrita del llibre, la vida de debō.ģ

Per acompanyar aquesta sessiķ hem triat un vi que és una aventura, que només el temps li donarā la possibilitat de ser un tot. Parlem del vi nou que ens presenta enguany la revista Papers de Vi, Tres panses, fet a partir del cupatge de tres vins de pansa blanca elaborats de diferent manera per tres cellers de la DO Alella. Ens en parlarā el redactor en cap de la revista i impulsor d’aquesta col•lecciķ de vins, Ōscar Pallarčs.

La sessiķ és de franc. Es recomana inscripciķ prčvia a vinyaserra@gmail.com

Fixeu-vos que aquest febrer fem Literatures amb sentits en dimarts!

Organitza: Ajuntament d'Alella.

Idea, coordinaciķ i conducciķ: Montserrat Serra, periodista.

Colˇlaboren: Revista Papers de Vi, Cellers de la DO Alella, Can Manyé espai d'art i creaciķ i Biblioteca Ferrer i Guārdia d’Alella. 

Lloc: Can Manyé. Espai d'art i creaciķ
Ho organitza: Ajuntament d'Alella
 
Informaciķ relacionada
Dijous, 9 de febrer de 2017
L´11 i 12 de gener es fan les inscripcions per a antics alumnes i nous usuaris d´Alella i a partir del 13 s´obren a tothom
Dissabte, 19 de desembre de 2015
Per participar en els sortejos cal demanar un mínim de quatre documents de préstec del 9 de novembre al 15 de desembre