Notícies
El Ple aprova definitivament el pressupost de 2017 i l'ordenança reguladora de la instal·lació de terrasses
A la sessió també es va aprovar el canvi de denominació de CDC a PDeCAT i l'adhesió a la campanya "Casa nostra és casa vostra"

Ajuntament d'AlellaEl Ple de l'Ajuntament va aprovar definitivament en la sessió ordinària celebrada aquest dijous, 26 de gener, el pressupost municipal d'enguany que ascendeix a 13.735.401 euros. Els comptes generals i la plantilla de personal i la relació de lloc de treball de l'Ajuntament van ser aprovats amb els vots a favor dels dos grups de l'equip de govern, ERC+SxA i Alella Primer-CP, i els vots en contra dels quatre grups de l'oposició, Gd'A, CDC, Alternativa per Alella-CUP i PP.  Amb l'aprovació definitiva també es van desestimar les vuit al·legacions presentades pel grup municipal d'Alternativa per Alella-CUP. 

Al Ple també es va aprovar definitivament l'ordenança reguladora de llicències de terrasses d'establiments de restauració o assimilats als espais públics, aprovada inicialment el 29 de setembre de 2016. A l'aprovació es van desestimar les al·legacions presentades pel grup municipal de Gd'A. L'ordenança es va aprovar amb els vots a favor d'ERC+SxA, Alella Primer-CP i Alternativa per Alella-CUP, el vot en contra de Gd'A i CDC i l'abstenció del PP. 

A la sessió es va aprovar el canvi de denominació del grup municipal de Convergència Democràtica de Catalunya que passa a anomenar-se Partit Democrata Europeu Catala (PDeCAT). La proposta, presentada pel mateix grup municipal, va ser aprovada amb els vots de tota la resta de grups, a excepció del PP que es va abstenir a la votació.

L'últim acord de la sessió va ser l'aprovació d'una moció d'adhesió a la campanya "Casa nostra és casa vostra", promoguda per milers de persones a títol individual, col·lectius i moviments socials, ONG i empreses del sector cultural, amb l'objectiu de denunciar la situació que viuen les persones refugiades i migrants, aconseguir la sensibilització i mobilització de la ciutadania i demanar polítiques d'acollida reals i efectives a les institucions. La moció, presentada per ERC+SxA, Alella Primer-CP, Gd'A i PDeCAT, va comptar amb el vot a favor de tots els grups proposants i d'Alternativa per Alella-CUP i l'abstenció del PP. 

Informació publicada el 27 de gener de 2017
Informació relacionada
Els comptes municipals es van aprovar amb el vot a favor d'ERC+SxA i Alella Primer-CP, l'abstenció de Alternativa per Alella-CUP i el vot en contra de Gd'A, CDC i PP
El Ple aprova provisionalment les ordenances fiscals per a 2017 sense canvis rellevants per als contribuents