Notícies
El Ple aprova definitivament el pressupost de 2017 i l'ordenanįa reguladora de la instalˇlaciķ de terrasses
A la sessiķ també es va aprovar el canvi de denominaciķ de CDC a PDeCAT i l'adhesiķ a la campanya "Casa nostra és casa vostra"

Ajuntament d'AlellaEl Ple de l'Ajuntament va aprovar definitivament en la sessiķ ordināria celebrada aquest dijous, 26 de gener, el pressupost municipal d'enguany que ascendeix a 13.735.401 euros. Els comptes generals i la plantilla de personal i la relaciķ de lloc de treball de l'Ajuntament van ser aprovats amb els vots a favor dels dos grups de l'equip de govern, ERC+SxA i Alella Primer-CP, i els vots en contra dels quatre grups de l'oposiciķ, Gd'A, CDC, Alternativa per Alella-CUP i PP.  Amb l'aprovaciķ definitiva també es van desestimar les vuit alˇlegacions presentades pel grup municipal d'Alternativa per Alella-CUP. 

Al Ple també es va aprovar definitivament l'ordenanįa reguladora de llicčncies de terrasses d'establiments de restauraciķ o assimilats als espais públics, aprovada inicialment el 29 de setembre de 2016. A l'aprovaciķ es van desestimar les alˇlegacions presentades pel grup municipal de Gd'A. L'ordenanįa es va aprovar amb els vots a favor d'ERC+SxA, Alella Primer-CP i Alternativa per Alella-CUP, el vot en contra de Gd'A i CDC i l'abstenciķ del PP. 

A la sessiķ es va aprovar el canvi de denominaciķ del grup municipal de Convergčncia Democrātica de Catalunya que passa a anomenar-se Partit Democrata Europeu Catala (PDeCAT). La proposta, presentada pel mateix grup municipal, va ser aprovada amb els vots de tota la resta de grups, a excepciķ del PP que es va abstenir a la votaciķ.

L'últim acord de la sessiķ va ser l'aprovaciķ d'una mociķ d'adhesiķ a la campanya "Casa nostra és casa vostra", promoguda per milers de persones a títol individual, colˇlectius i moviments socials, ONG i empreses del sector cultural, amb l'objectiu de denunciar la situaciķ que viuen les persones refugiades i migrants, aconseguir la sensibilitzaciķ i mobilitzaciķ de la ciutadania i demanar polítiques d'acollida reals i efectives a les institucions. La mociķ, presentada per ERC+SxA, Alella Primer-CP, Gd'A i PDeCAT, va comptar amb el vot a favor de tots els grups proposants i d'Alternativa per Alella-CUP i l'abstenciķ del PP. 

Informaciķ publicada el 27 de gener de 2017
Informaciķ relacionada
Els comptes municipals es van aprovar amb el vot a favor d'ERC+SxA i Alella Primer-CP, l'abstenciķ de Alternativa per Alella-CUP i el vot en contra de Gd'A, CDC i PP
El Ple aprova provisionalment les ordenances fiscals per a 2017 sense canvis rellevants per als contribuents