Notícies
L'Espai Jove enceta les programacions de joves i adolescents

Escoles FabraL’Espai Jove ja ha obert les inscripcions per a les activitats dels programes d’hivern que s’emmarquen dins de dues iniciatives diferenciades segons les edats a les que s’adrecen: l’Espai 12·16, per a adolescents de 12 a 16 anys, i l’Espai 16·30, per a joves de 16 a 30 anys. 
Les propostes de l’Espai 12·16  

Els adolescents, d’entre 12 i 16 anys, tenen l’opció d’apuntar-se a un taller de màscares de Carnestoltes, un altre d’iniciació i perfeccionament de dibuix, fer un Mostast en anglès o aprendre tècniques de youtuber. Les activitats puntuals, s’afegeixen a d’altres que es fan durant tot l’any com les classes d’anglès, l’espai educatiu de deures o el servei d’orientació acadèmica. I si voleu formar part d’un grup de teatre, aneu a treure el cap al berenar que es farà a l’Espai Jove el 19 de gener a les 17h. 

Les propostes de l’Espai 16·30

L’Espai Jove té altres opcions per als joves de 16 a 30 anys. El programa d’hivern de l’Espai 16·30 proposa diferents activitats: un taller de ioga; un curs de preparació a l’examen oficial per obtenir el B2 d’anglès; conversa en anglès a La Companyia; dues sessions de cuines del món dedicades a Perú i una sessió dedicada a experimentar una combinació de danses d’afrofusió i teatre de l’oprimit. A més, també es farà un monogràfic de coaching per ajudar a aconseguir objectius.

Activitats compartides

A part de la programació específica i adaptada a les necessitats de les diferents edats, n’hi ha d’altres adreçades a joves i adolescents. El 13 de gener a les 20h es farà a Can Manyé l’espectacle de teatre i dansa Teen time gone. L’11 de febrer a les 11h, tot el jovent i entitats juvenils d’Alella estan convidats a Can Lleonart a la sessió de participació per a l’elaboració del Pla d’Adolescència i Joventut. A més, joves i adolescents podran compartir també el cap de setmana a la neu que es farà els dies 17, 18 i 19 de febrer. Les inscripcions es tanquen el 21 de gener. Més informació a www.alellajove.cat.

Informació publicada l'11 de gener de 2017