Notícies
Can Lleonart obres les inscripcions als cursos i tallers del programa d'hivern
L'11 i 12 de gener es poden inscriure els antics usuaris i usuàries i els veïns i veïnes d'Alella i a partir del 13 les inscripcions s'obren a tothom
Can LleonartCan Lleonart ja té a punt la programació del primer trimestre de l’any. L’oferta d’hivern inclou prop d’una setantena de cursos i tallers agrupats en diferents apartats: humanitats i ciències, expressió, recursos, salut i creixement personal, informàtica i xarxes socials, cuina, tasts i idiomes. Els antics usuaris i els veïns i veïnes d’Alella poden apuntar-se a les activitats l’11 i 12 de gener i a partir del dia 13 de gener les inscripcions s’obren a tothom. El centre cultural ofereix altres activitats puntuals com tertúlies, cinema, música i sortides. Més informació a www.canlleonart.com.


Cicle Ritmes a les Golfes 
Com ja és habitual, el programa d’hivern inclou el cicle Ritmes a les Golfes, dedicat a la música de jazz. Els convidats d’enguany són Lluís Coloma Trio, i Eva Fernández Group. Els concerts seran el 3 i el 10 de febrer, a les 21h, i les entrades es poden adquirir a partir del 23 de gener. 
 
Lluís Coloma Trio  Eva Fernández Grup

Cinema social
La Comissió de Cooperació Internacional ha triat per al cicle de cinema social la projecció de dues pel·lícules: Rebelle (9 de febrer) i Demain (9 de març).
Rebelle  Demain. Cicle cinema social
 
  

Tertúlies per a tots els gustos 
A Can Lleonart aquests primers mesos de l’any es parlarà de coses tant diverses com la música, la salut, el crim organitzat o el món del futbol. “Bod Dylan, poesia per ser escoltada”; “Nàpols, els castrats i l’arribada de l’òpera còmica”; “Coneix el teu sòl pelvià”; “Màfia: el poder a l’ombra” i “Tertúlia esportiva”, són els títols de les cinc tertúlies programades. 

Sortides de natura i cultura 
Passejar pel camí de ronda de Sant Antoni de Calonge a Platja d’Aro; visitar la cripta de Gaudí i la Colònia Güell; caminar per les Guilleries; visitar el Museu de Badalona i fer una travessa d’Olot a Santa Pau, són les cinc sortides que proposa Can Lleonart per aquest trimestre. 
Informació publicada l'11 de gener de 2017