X
Avis serveis AOC
Notícies
Publicat el 29 de novembre de 201629.11.2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
La Policia Local posa en marxa la campanya de seguretat al comerç
La mesura té l'objectiu de prevenir els actes delictius amb l'increment de l'activitat comercial per la proximitat de les festes nadalenques

Campanya de seguretat als comerçosL'àrea de Civisme i Seguretat Ciutadana ha posat en marxa aquesta setmana la campanya anual de seguretat als comerços. La mesura té l'objectiu de prevenir els actes delictius que s'accentuen amb la proximitat de les festes nadalenques amb l'increment de l'activitat comercial i la major afluència de gent al carrer. L'acció preventiva s'ha iniciat aquest dimarts 29 de novembre i s'allargarà fins a després de Reis.

Els agents visiten els comerços per informar els botiguers i facilitar-los un fullet informatiu amb els consells de seguretat que s'han de tenir en compte per prevenir i reduir el risc de patir actes delictius, com furts o estafes. Els agents també aprofiten la visita als comerciants per posar al dia les dades de contacte i la informació que disposencampanya de seguretat als comerçosde cada establiment. 

La tasca informativa als comerços es complementa també amb un increment de la presència policial en totes les zones de la població on s'ubiquen comerços, ja sigui amb agents destinats a aquesta tasca, o amb un increment de pas de les dotacions policials que habitualment patrullen pel municipi.

Més informació en aquest document 

Comerç segur 1

comerç segur 2

comerç segur

comerç segur

Fitxer: Triptic_Comerc_Segur.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 698 kB

Pujar al principi de la pàgina