Filtrar esdeveniments
Notícies
Publicat el 25 de novembre de 201625.11.2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El 29 de novembre es farà la segona reunió del Consell de Poble
La reunió ha estat convocada per l'Ajuntament per tractar temes de participació i les línies bàsiques del pressupost i les ordenances fiscals de l'any vinent

Consell de PobleEl Consell de Poble tornarà a reunir-se el 29 de novembre. L'Ajuntament ha convocat la segona reunió d'aquest òrgan consultiu i participatiu per tractar diferents temes. La reunió se celebrarà a partir de les 19h a la sala polivalent de les antigues Escoles Fabra. L'ordre del dia de la sessió inclou la proposta del Reglament que ha de regular el funcionament del Consell i les línies de treball de l’àrea de Participació de cara a l'any vinent. Entre d'altres qüestions es parlarà de la reordenació del suport que es dóna a les entitats, l'estructuració dels espais de participació i dels criteris de concessió de les subvencions. A més, s'informarà dels dos processos de participació oberts per a l'elaboració del Pla Local d'Equitat i el Pla Local d'Adolescència i Joventut. 

També s'aprofitarà la sessió per donar a conèixer les línies bàsiques del pressupost municipal i de les ordenances fiscals de l'any vinent. La sessió finalitzarà amb un torn de precs i preguntes. 

El Consell de Poble és l’òrgan consultiu més ampli de participació i deliberació de les temàtiques que afecten la globalitat del poble, creat pel Ple Municipal. Les seves funcions són debatre i informar sobre temes relacionats amb el municipi.  El Consell de Poble esta format per l'alcalde, els regidors i regidores i representants de les diferents entitats inscrites en el Registre Municipal d'Entitats.

La primera reunió constitutiva del Consell de Poble va tenir lloc el 15 de desembre de 2015. 

Pujar al principi de la pàgina