Agenda
Dimecres, 30 de novembre de 2016  -  2/4 de 9 vespre
Actes 25N. Xerrada. "Dones del Món"
Dimecres 30 de novembre 

20.30h Can Lleonart
Xerrada. "#Dones del Món", a través del visionat de diferents materials audiovisuals ens acostarem a les problemàtiques i lluites de les dones d'altres llocs del món. De la mà de Mireia S. Albrich, experta en gènere i multiculturalitat, ens aproparem a aquestes dones per descobrir quin paper juguen a la seva societat. Mireia S. Albrich és membre i responsable de l'àrea de gènere de l'associació cultural Trama. S'ha graduat en Humanitats a la UPF i espacialitzat en feminismes i qüestions de gènere. També ha estudiat el post grau de Gènere i Igualtat a la UAB.
Ha centrat els seus treballs en temes com: la contrucció de les identitats sexuades, les diferents maneres d'entendre la feminitat i masculinitat al llarg del temps (històricament) i de l'espai (multiculturalitat i diversitat humana), el llenguatge i la comunicació verbal, els cicles i expressions de la violència masclista, i l'impacte dels imaginaris culturals sobre les qüestions de gènere, entre altres.

DONES DEL MÓN

25N

Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Ho organitza: Ajuntament d'Alella
Marc: Joves
 
Informació relacionada
Dissabte, 4 de març de 2017
Divendres, 25 de novembre de 2016
Les famílies poden triar entre una quinzena d'ofertes d'activitats organitzades per l'Ajuntament, les entitats o promotors privats
L'espai tornarà a obrir els mesos de maig i juny, coincidint amb l'època d´exàmens
Només els joves que estiguin inscrits a la Garantia Juvenil poden accedir als recursos del programa