Notícies
Publicat el 20 de setembre de 201620.09.2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Bons moments a la Festa de la Verema
Força participació a les activitats i més de 23.000 tiquets venuts a la Mostra Gastronòmica

Festa de la VeremaNi la coincidència amb la Diada, ni la pluja van deslluir la celebració de la 42a Festa de la Verema, que va assolir, de nou, un èxit de participació. A la Mostra Gastronòmica es van incrementar el nombre de degustacions, amb un total de 23.347 tiquets venuts, 1.500 més que l'any anterior.  

La pràctica totalitat de les activitats programades van exhaurir el número d'inscripcions. Cal destacar la bona acollida del tast de vins jove, amb més de 60 participants, organitzat per la regidoria d'Adolescència i Joventut, la presentació de vins o les classes magistrals. També van estar molt concorregudes les propostes més festives, com els concerts de La Salseta del Poble Sec (que la pluja va obligar a suspendre a mitja part), el de l'Orquestra Europa i les havaneres del grup Port Bó, enguany amb atrezzo mariner al parc Gaudí.


Festa de la VeremaIntervenció preventiva amb el jovent

Coincidint amb la Festa de la Verema, la Regidoria d'Adolescència i Joventut va fer una intervenció preventiva per evitar conductes de risc dels joves que es reuneixen a la zona de la pista exterior del pavelló. L'acció es va desenvolupar el 9 i 10 de setembre, entre les 23 hores i les 4 de la matinada, i va comptar amb el suport de professionals i materials multidisciplinars per conscienciar el jovent sobre les conductes de risc pel que fa al consum d'alcohol i drogues i promoure hàbits de salut responsable.

La Verema solidària 

El voluntaris de Creu Roja d'Alella, el Masnou i Teià, va recaptar un total de 900€ que es destinaran a projectes d'Inclusió Social i Lluita contra la pobresa. També es van fer 28 donacions al banc de sang. 

Tercera Beca Verema
Fins al 13 d'octubre es poden presentar les sol·licituds a la 3a Beca Verema, edició Rosa Vila, destinada a sufragar el 50% del cost acadèmic del curs de Grau Superior de Gestió Comercial i Màrqueting en el sector vitivinícola. 

“Olor de vinya d'Alella”
Fins al 9 d'octubre es pot visitar l'exposició “Olor de vinya d'Alella”, un maridatge entre obres de la Colección olorVISUAL i de Nasevo, col·leccionista i reconegut creador d'essències. 

Els guanyadors del concurs d'aparadors 

Els comerços Scrap Factory, Friselina i 2D4 van guanyar els 1r, 2n i 3r premi del Concurs d'Aparadors de la Festa de la Verema. El premi popular va ser per Friselina que va ser el més votat per les 160 persones que van participar en el joc de la paraula secreta. Enguany les paraules eren “Vi DO Alella”. Entre tots ells es va fer un sorteig durant l'acte de la tallada de raïm i els guanyadors van ser: Ariadna Jiménez i Marc Pugès. Enguany han participat en el concurs una desena d'establiments. Podeu veure les fotos en aquest enllaç

Imatges de la Festa de la Verema

Pujar al principi de la pàgina